zondag 29 augustus 2021

machtmannetjes

Machtmannetjes, artikel uit 2015 van olof smit, live voorgelezen in april 2021 en voorzien van uitleg, opmerkingen en inzichten


"Machtmannetjes" is een zinderend artikel over de historie van onze wereldwijde hysterie met de pakkende en onthullende titel die allesverklarend is. In twee delen is dit voorgelezen, live in de buitenlucht, voorzien van zijstapjes in het kader van wat er anno 2021 mondiaal gaande is.

Het artikel dateert van 20 september 2015 en is van de hand van olof smit, auteur van Vader Aarde en de aardse taal, het boek dat de geheimen van onderdrukking van de mensheid gedurende de afgelopen eeuwen openbreekt en doorbreekt, te vinden op de website earthfather (die momenteel uit de lucht is en waarvan men dus ook hier een kopie aantreft).

Dit artikel werd gepubliceerd in Frontier Magazine in de editie van november-december 2015 en deze publicatie is een hommage aan deze grote onbekende man die in de schaduw van de wereld zijn eigen gang ging in de ultieme poging de wereld beter achter te laten dan hij hem aantrof.

De reden is simpel. Het is er tijd voor. Meer dan ooit. Op facebook introduceerde ik het ook zo; h
et artikel mag beroemd worden en mag de wereld in, voorgedragen omdat het "zo ongelooflijk mooi verwoordt waar we nu, meer dan ooit, tegenaan lopen en vooral hoe dat ontstaan is door de eeuwen heen. En dan heb ik het over de verdeling van land en de manier van werken; dus de leenmannen die aangesteld werden door de kerk... je weet wel, die eerste franchiseformule ter wereld, voordat mac-snack dat idee overnam..." 
Buitengewoon leerzaam voor ieder die het weten wil. Een verdiend eerbetoon aan een auteur die helaas overleden is maar zeer geliefd was.

Op de website verdwenenkennis.nl verwijs ik eveneens naar deze website en leg uit wat het belang ervan is in het licht van de huidige ontwikkelingen, en benadruk dat iedereen een eigen verantwoordelijkheid heeft om deze plek op aarde beter achter te laten dan hij of zij hem aantrof. We dienen te streven naar verbetering van levenskwaliteit immers en dat begint met het zoeken naar verdwenen kennis sinds de heksenjachten, het doorbreken van de bankvloek en het herintroduceren van liefde, gevoel en warmte.

Hieronder is het artikel ook zelf te lezen aan de hand van gescande pagina's uit het Frontier Magazine van 2015.

Veel herkenning en leesplezier.

rj, 29 augustus 2021 | de video-opnamen zijn van 21 april 2021 | 

machtmannetjes deel 1, 1 uur en 8 minuten; https://youtu.be/tz7S-k-9_WA
machtmannetjes deel 2, 39 minuten; https://youtu.be/_Qn_Ot3kNR8machtmannetjes deel 1, 1 uur en 8 minuten; https://youtu.be/tz7S-k-9_WA


machtmannetjes deel 2, 39 minuten; https://youtu.be/_Qn_Ot3kNR8Geen opmerkingen:

Een reactie posten