vrijdag 10 maart 2023

Verdeel en Heers op de keukentafel

Even ter herinnering... onze vrouwen krijgen te horen dat mannen niet langer te vertrouwen zijn; dat ze slachtoffer zijn van geboorte als vrouw; en dat ze egoïstisch moeten zijn.

Wie dat niet gek vindt en er lukraak in meegaat, vernietigt de mensheid van binnenuit. En effectief, ook.

Het wordt nog erger, want dit zijn nog maar 3 van de 5 punten die de knettergekke en satanische Rockefellers voor ons bedacht hebben, in het kader van Verdeel en Heers:

seks is losgekoppeld van liefde en huwelijk; en de carrière van de vrouw is voor haar het enige zaligmakende, niet de echtgenoot of het gezin.

Dit IS zo. Want.. het is beschreven door een Vrouw. In een boek. "Spin Sisters", uit 2004. Myrna Blyth was 21 jaar hoofdredactrice van het Ladies Home Journal*) en zag de patronen. Nu jij nog.

Het gevolg laat zich raden. Losgeslagen nimfomanen - of "nimfomaniakken" zoals ik ze graag noem - zonder normbesef of verantwoordelijkheidsgevoel, of zelfs ook maar Gevoel in het algemeen. Ontbreekt. Volledig.

We zitten nu opgescheept met een van ethiek verschoonde maatschappij waarin vrouwen menen de dienst uit te maken op basis van hun geslacht en lonken er te pas en te onpas mee - met hun seksualiteit, dus. Ze spelen de baas en beschouwen een man als hun speeltje, als toyboy, waarmee ze kunnen doen en laten wat ze willen... Maar niet voor anderen zorgen, zoals hen van nature is ingegeven maar wat nu hardvochtig wordt bestreden, tegen beter weten in en tot bloedens toe. Een verloedering van de maatschappij is dan onafwendbaar.

Niemand beseft de ondermijning en uitholling van onze samenleving, zo. Seks is een koud kunstje en overal verkrijgbaar, voor een prikkie. Ja... lach er maar om. Zwangerschap op bestelling en de man krijgt het nakijken, de verscheuring en schifting van gezin èn het brein zijn een feit. Gestoord gedrag als logisch gevolg van verscheuring van de menselijke geest. Een sterk staaltje Verdeel en Heers, als je het mij vraagt, op microniveau. Op de keukentafel, dus. 

Je kunt vechten wat je wilt, met jezelf, met anderen of het systeem, maar da's dus zinloos zolang jij jouw achterban niet op orde hebt.

Dus dit is een uitnodiging. Om te herstellen wat daar om vraagt, roept en schreeuwt, eigenlijk. Transformatie, dus, omdat één mens al het verschil kan maken.
Dat roep ik althans tegen mezelf...

rj | hetlichaamliegtnooit.nl

https://dagboekvaneenvreemdeling.blogspot.com/2023/03/verdeel-en-heers-op-de-keukentafel.html
-

*) link in het commentaar hieronder naar het (gecensureerde en dus verboden!) artikel van journalist Harry M a. k ow hierover
( save the males punt ca slash 001904 punt html ) 

bron: https://facebook.com/story.php?story_fbid=752301262950839&id=100045129168112

plaatjes, ter relativering

ter illustratie...

en omdat humor juist zo nodig is...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten