zondag 7 juni 2015

Verbroedering... zoals het hoort

Vier kleine blogposts op rij. Zie jij er verband tussen? Ik niet, maar toch zijn dit mijmeringen oftewel ingevingen van vandaag en de dag begon vroeg: om half vijf. Ik begin met het belangrijkste. De boodschap "Wees in geen ding bezorgd" en "Ga voor verbroedering" oftewel Wezenlijk Contact. Veel leesplezier!Verbroedering.. zoals het hoort


== 6 juni 2015, 22:11 | Verbroedering.. zoals het hoort | Vanavond werd ik deelgenoot gemaakt van een kinderfeestje met een geweldig springkussen, bier en volksmuziek. Live. 
Ik kwam er op af en wilde er het mijne van weten. Kreeg een biertje en een uur later stond ik zelf te zingen. Waarom niet? Ik voelde me er familie en heb nieuwe vrienden in dit landelijke gehucht waar ik nog maar 3 jaar woon en bijna niemand kende. 

Dit voelt goed. Zó horen mensen met elkaar om te gaan. Een onbekende beer van een kerel die warm mijn rug kneedt. Paar minuten grappen in de micro tot de batterij op was. Mijn mop die goed valt en de heren lachend naar de bar respectievelijk het toilet doet snellen. 

Zo hoort dat. Eenvoudig maar gemeend plezier met mensen die spontaan jouw lach en oprechte plezier verwelkomen en zowat bij je op schoot komen zitten. 

Dat.. is waar we naartoe moeten. Het geeft exact aan hoe we "community" bouwen en doen wat ons oprecht plezier geeft. 


Schril contrast

Hoe schril staan daar de dagelijkse stressverhogende maatregelen tegenover? Zie dagelijks van alles langskomen. Mijn ogen zijn er moe van. Letterlijk ongelooflijk en onvoorstelbaar. 

Het is goed om daar niet te veel aandacht aan te besteden, dat wil zeggen: ons er niet DRUK over te maken - maar het wel in de gaten te houden. 

De media houden ons een fabeltje voor dus TV, met name nieuws, kun je uitzetten en met radio en kranten kun je ook stoppen. Dat is propaganda. En je weet dat "ze" hebben kunnen oefenen in twee wereldoorlogen; reken maar dat er iemand heel goed aantekeningen heeft zitten maken. 

Het staat kennelijk hoog op de agenda: stressverhogende maatregelen

Ik toon je een bescheiden rijtje links waar je letterlijk niets van wilt weten, scan de titels maar: 


En dit is alleen nog maar een greep van vandaag. Ik denk overigens van niet; ik denk niet dat wij proefkonijnen zijn. Ik noem dit opzet en dus een vorm van bewuste uitroeiing.

Toch zit er logica in want het zijn Stress Verhogende Maatregelen en niets anders. Geen logica die jij en ik begrijpen maar Briljantie in Negativiteit. En het gebeurt onder jouw neus.

Tis bere-spannend. Hoe lang nog komen ze er meer weg, die op macht beluste mannetjes die het zich van niets bewuste volk (is dat echt zo??) willen onderdrukken, onderwerpen en uitmoorden? Ik vraag het mij hardop af.

  • hoe lang neemt het volk dit nog serieus...?
  • hoe lang nog tot we doorkrijgen dat we in de maling worden genomen - en dus letterlijk vermaald worden eigenlijk..?
  • hoe lang nog dat het volk dit toestaat...?

Ben ergens wel blij met zulke on-zinnige maatregelen. Het bespoedigt het onvermijdelijke: het preventief instorten van de wereld-dictatuur - en dat heeft de NWO aan zichzelf te danken, straks. 

Maar eerst moeten we allemaal ff wakker zijn.
Tot die tijd? Je vooral NERGENS DRUK OM maken. Want TIS ALLEMAAL POPPENKAST...  

...op jouw eigen gevoelens en die voor jouw naasten na, dan. DÁT IS ECHT. ++

[bron: facebook.com/722969447812725Wat maakt gedrag gestoord 


== 7 juni 2015 05:13 | Half vijf. Het vogelconcert is begonnen. Ik aai m'n knijn en kijk naar een lamp. Oh, tis de maan. Stukje eraf alweer, van de volle. Ik besef, na die heftige droom van nu net, dat we het nooit gaan redden als mensen, zolang we kinderachtig doen en elkaar lastig vallen vanuit gestoord gedrag. 

Wat maakt gedrag “gestoord”? Niet  uit 't hart, toch? Zodra we reageren vanuit ons Kind-stuk, en niet vanuit het Hart, dan ben je weg bij je gevoel en gaat contact met een ander gelijk mis: moedwil en misverstand. Toch? 

Makkelijker kan ik het niet maken. Wel leuker. Dat gewonde innerlijke kind wil wat van ons. Het doet ons ellendig voelen om een reden. 

Ga dus naar 't gevoel toe en laat dat spreken. Ga voor de boodschap. 
Alleen dan komen we waar we willen zijn.

Lukt 't niet, vraag hulp. Niet raar opkijken als je de boodschap niet begrijpt. We zijn 't niet gewend omdat gevoel niet mee mocht doen gedurende jouw hele leven. Nu de boodschap horen kan vreemd overkomen. Niet naast je neerleggen, maar kauw erop. We hebben huiswerk met z'n allen... ik ook, jij dus ook. Rechtbreien wat scheef gegaan is: ons contact met binnen!

[bron: facebook.com/723139474462389]


Waarom afleren zo belangrijk is en wat het oplevert 


== 7 juni 2015 10:06 | Wat jij niet schijnt te beseffen is dat ik hou van mensen en jou in 't bijzonder; anders hadden we niet die fantastische tijd meegemaakt en de zomer vol plezier, waarin ik vierduizend euro teruggekregen belastinggeld met jou samen heb opgegeten. Feest dus. 

Ik hou van je. 
JIJ bent degene die 'overal' een probleem bij maakt. Ga maar na. Nu ook weer over dat fietsje. Ik stel een simpele vraag WAARBIJ JOUW BOOSHEID TEVOORSCHIJN KOMT; 
boosheid die sluimert maar nooit weg is. 

Daarom is zeven jaar af-leren zo belangrijk, om weer oorspronkelijk en authentiek in het leven te komen staan. Je raakt zo het -zwaar gehavende-  overheersende ego kwijt oftewel je heelt het gewonde innerlijke kind
Daarom schreef ik dit vanmorgen: facebook.com/723139474462389 (de post hiervoor)
Het is raak; iig voor jou. 
Jij bent boos en dat komt door emo terreur tijdens jouw jeugd. 
Je laat het mij voelen, en STRAFT MIJ dus voor hoe jij je voelt! 

Snap je het concept?++


~chat met ex-genote nav cadeau voor dochter

[bron: facebook.com/723212257788444]Het positieve aan crisis 


== 7 juni 2015 10:26 | Crisis dus. Tot nu toe heeft het denken alles voor je bepaald. Nu mag de ziel dat overnemen en dat vecht in je.

Je HOEFT helemaal niet zoveel. Voorheen moest alles bepaald worden door het Denken ipv door de ziel. Alles. Alles. Dus dat ben je aan het loslaten en dat zorgt voor een vacuüm; gemis aan houvast dus. 

Je laat het één los en het ander is er nog niet. Da's crisis. 

Het Denken blijft streven naar dat oude houvast wat nooit meer terugkomt omdat je dat aan het loslaten bent - zo blijkt zelfs uit je kleiner geworden cystes. Loslaten: jouw lichaam laat het zien! 

Dus dan moet er iets voor in de plaats komen dat jou steun en houvast geeft. Toch? Daar zoek je naar. En dat is jouw Zelf. Maar dat is eng en wiebel. Nog niet stabiel dus en dat duurt gewoon even; een paar jaar alles bij elkaar. 

Gun jezelf dat. Lees m'n post aan mij exgenote van net. Af-leren. Het gaat gepaard met een periode van niet-zeker-weten en onveiligheid. Die periode moet je door; je zwemt van de ene oever naar de andere, laat de vastigheid achter je en de nieuwe is er nog niet. Je voelt je in mist gehuld. Nou, geniet ervan. Letterlijk; duik in dat gevoel en ontloop het niet langer. Het hoort erbij en is een teken dat je succesvol bezig bent. 
BOVENDIEN verdwijnt ELK naar gevoel zodra je erin duikt, het volledig omarmt dus, op weg naar de boodschap... 
(en die weet je nu)++

-
~uit: dialoog met iemand die bezig is haar overmatige innerlijke kou te bedwingen op weg naar haar eigen partner worden

[bron: facebook.com/723215764454760]Zondagochtend en je zou wel seks willen: maar waarom?


== 7 juni 2015, 11:31 | Zondagochtend. Mooi weer. Je zou wel seks willen. Ho. Wacht even. Niets mis met dat idee maarrre... val een ander niet lastig met jouw lusten! 

Stap naar buiten, je lichaam wil het leven vieren, daar heb jij geen anderen bij nodig! Beweeg, eet fruit, dat is zoet en (ver)vult, en geniet van buiten zijn. Zolang je moeite hebt om dat in je eentje te klaren, zegt jouw ziel: WERK AAN DE WINKEL! 

Naar binnen dus voor de boodschap. 
Wat is er “mis” met je dat je een ander nodig hebt om jou GOED TE VOELEN? ++

[bron: facebook.com/723229184453418]

Meerleeslink: Seks willen is vaak “leunen op een ander”. Seks “om maar wat te hebben”. Ieder mens straalt z'n behoefte en daarmee z'n tekort uit. Dus je bent te lijmen met een natte vinger en dat is voelbaar voor anderen. Dat geldt voor bijna alles wat we doen om ons beter te willen voelen. Dat geldt zelfs (en juist) voor seks. Dan wordt seks “om maar iets te hebben”. 
dagboekvaneenvreemdeling.blogspot.com/2014/08/seks-willen-is-vaak-leunen-op-een-ander.html1 opmerking:

  1. Toen je op dat feestje zag dat er een springkussen was. Was dit puur voor de kleintjes bedoeld of deden de volwassenen ook af en toe mee? ;)

    BeantwoordenVerwijderen