woensdag 2 augustus 2017

Samen gevat

Samen gevat | 

Overal ter wereld waar feodale machtsstructuren zichtbaar zijn, oftewel "op macht beluste mannetjes" de dienst uitmaken, worden mensen onderling tegen elkaar opgezet, worden mannen en vrouwen opgeleid tot elkaars vijand, worden gemaakt tot kemphanen, en worden vrouwen mannenhaters.
Zonen en dochters worden van hun vader vervreemd en de verdeel-en-heers-gekte is compleet.

We worden opgeleid in twaalf jaar 'school' tot de grootst mogelijke verrader, bedrieger en leugenaar èn leren tegelijkertijd dat dat niet mag dus wordt de geest verscheurd en het gevoel verboden, verbannen en vermoord, zodat school ziek- en schizofreen-makend blijkt te zijn.

Met als gevolg dat we ziek gedrag zien van 's lands bestuurders en hun onderdanen, en niemand dat vreemd genoeg vindt om er tegenin te gaan.

De oplossing voor die collectieve gekte komt van binnenuit. Het staat op in de wakkere mens die met verbijstering om zich heen kijkt, mensen zich dood en/of doodziek ziet werken terwijl hij meent hier op vakantie te zijn.

Het wachten is tot een groot genoeg deel van de medemensen, dat nu nog kuddegedrag vertoont, wakker genoeg is geworden om dit karikaturale gedoe raar te vinden om het niet langer te aanvaarden.

Dat kan nog even duren.

Tot die tijd wacht ons niet anders dan ons voor te bereiden in kalmte en rust, en jezelf te worden door naar jezelf te groeien, omdat verder groeien dan naar jezelf niet mogelijk is, en zo jouw eigen partner te worden en emotioneel en mentaal stabiel in het leven te staan en zo elke nieuwe dag hartstochtelijk te verwelkomen, opdat "leven" weer een verrukkelijk avontuur mag zijn, in plaats van overleven. En je tegen iedereen roept:

doe mee!


[eerder gepubliceerd op: facebook.com/HetLichaamLiegtNooit/posts/1260379017405096

Geen opmerkingen:

Een reactie posten