woensdag 27 oktober 2021

Vrouwen voor vrijheid?? Of draait ieder uit eigenbelang een eigen agenda af met WOKE als ondergrond?

"De wereld is er op uit om mannen belachelijk te maken en de meest gekke dingen te verwijten. Maar wat doen vrouwen eigenlijk voor de sfeer, om het thuis gezellig te maken?

Anders gezegd: wat gebeurt er onder de oppervlakte en waarom kunnen we daar niet over praten?"

Inleiding en disclaimer


Laat dat de inleiding zijn voor een stevig artikel dat weliswaar niet iedereen kan of wil lezen - maar het gaat over wat wel gezegd dient te worden. Mannen en vrouwen zijn beiden gruwelijk geestelijk verminkt de wereld opgeschopt maar vrouwen hebben het zo te zien nog veel zwaarder te verduren gehad, hetgeen zich uit in de meest vreselijke gedragingen die ik niet als normaal durf te kwalificeren. Abnormaal gedrag dus, dat we - wij allemaal dus - te bespreken hebben om er ooit afscheid van te kunnen nemen. 

Dit artikel stipt eigenlijk aan, dat er met vrouwen geen land valt te bezeilen terwijl de schuld daarvan consequent bij mannen wordt gelegd, zonder dat erover gesproken kan worden.

Dat is de definitie van krankzinnig gedrag volgens mij. Maar we zitten er midden in. Dat het zo geworden is, is nu eenmaal zo. Maar moet het dan zo blijven...?? Laat dit een uitnodiging tot dialoog zijn. 

Vrouwen voor vrijheid


"Vrouwen voor vrijheid" zo luidt de leus tegenwoordig. Van vrijheidsstrijdsters. Op zichzelf niets mis mee natuurlijk. Maar bij nader inzien...? Vrouwen voor vrijheid?? Meen je dat nou echt?

Is dat het middel of het doel? Of draait ieder uit eigenbelang een eigen agenda af met WOKE als ondergrond? Bewust of onbewust, openlijk en verholen, zie ik vrouwen consequent verleiden en overheersen, lonken en vernederen, seks uitstralen en bezitsdrang etaleren. Ik zie het bijna iedereen doen. Jong en oud. Overal. Altijd. Continu. En dat komt invasief, agressief, opdringerig en mensonterend op mij over. 

Dat vrouwen van jongs af aan een bepaalde houding voorgedaan en opgedrongen krijgen is tot daar aan toe, maar dat dit zo'n waterdicht verdeel en heers-dogma is geworden dat het niet eens meer bespreekbaar is, is een van de ernstigste vormen van brainwash, mindfuck, gaslighting, of geestelijke verkrachting die je maar kunt bedenken want het wordt verdedigd met hysterie. Agressiever kan niet. Onbespreekbaarder ook niet. 

Vrouwen
 flirten, lonken en verleiden al voor een stukje informatie van een volslagen onbekende, om die daarna de rug toe te keren en nooit meer aan te kijken... en wenden voor, dat zulks normaal is maarrr... is dat fatsoenlijk gedrag? Is dat beschaving? Kom op zeg. 

Het komt op mij mensonterend over. Sterker, het is per definitie equivalent aan een hoerig bestaan. Men doet zichzelf tekort dus men haalt zichzelf èn de ander naar beneden.

En inmiddels gebeurt het openlijk, dat vrouwen "iets warms willen - met borsthaar" en zo hun platvloerse behoeften etaleren. Gruwelijk. IJskoud. Van gevoel volledig ontdaan.

Ik heb een aantal screenshots voor mezelf gemaakt in de loop der tijd, van hoe vrouwen zich presenteren op social media. Sommigen roepen hardop wat ze zeggen te willen, anderen komen met teksten op plaatjes of "memes" van Rumag over hoe ze een knuffel of winterscharrel van 185 cm willen... dus dat vraagt om reflectie en daarom schrijf ik erbij hoe wij, wakkere, alerte mannen èn vrouwen, vanuit gezond verstand te reageren hebben op onze out-of-control sisters oftewel dergelijke hysterische wezens die voor vrouwen moeten doorgaan maar het nooit zijn geworden. Omdat er geen volwassenheid in zit. Omdat men eerst de eigen partner te worden heeft. En daarna pas kan uitreiken naar een ander.

Ik reageer er doorgaans gelijk op en benoem wat ik zie. Recht voor zijn raap. Zo'n scherpe tekst wil ik hier wel herhalen. Ik heb er een paar voor je:
-

Voorbeeld 1: een mij onbekende vrouw etaleert haar lust openlijk in beeld en tekst op social media

Is zo, wat Ronald plompverloren stelt: "maar jij bent wel een lekker stuk "... 

...dat is wat je uitstraalt namelijk - seks en overheersing - en met alle respect is dat voor mannen nogal invasief, vernederend en dus agressief. Het is iig níet positief. Besef dat gerust. 

Dat mag ik niet zeggen, het is taboe en niemand weet waarom. Dan wordt men hysterisch en... hoe heet dat ook alweer als iemand de mond wordt gesnoerd die waarheid spreekt?? Hmmmm. Censuur, dus. Daarrr zijn we tegenwoordig toch allemaal zo vol van maar zo'n heilig huisje mag niemand bespreken. Nou, fukkit.

Jij straalt precies uit wat jij beschrijft in deze post - jij lonkt en verleidt er op los - èn durft ook nog te stellen, dat je daar geen trek in hebt. Heb je wèl. Onbewust wellicht maar kennelijk ken jij jouw eigen tegenstrijdige gedrag niet erg. Als in: helemaal niet. Kijk maar naar de reacties.

Kijk eens... jij loopt er volgens jouw foto's bij alsof jij niet ouder wenst te worden. Je lijkt 20. Dát straal jij uit. En dat weet jij best want jij doet het.

Leer het dragen. "Niet ouder willen worden" betekent in een bubbel te leven, een fantasie die niet positief uitpakt, tis een bubbel van angst, namelijk. Nooit pakt zoiets zoals een bubbel, zeker uit angst, positief uit eigenlijk want zo veroordeel jij alles; jezelf om te beginnen en feitelijk heel het leven.

Ga liever voor volwassenheid, voor de levenslust die in jou zit of hoort te zitten ipv te gruwelen over verloren jaren. Want dat toon jij. Aan alle kanten schreeuw jij het uit. Letterlijk. Want jouw post is omgekeerd bedoeld. Een schreeuw om aandacht dus eigenlijk. Kijk maar naar de reacties!

Weet je hoe dat heet, die te maken stap naar volwassenheid? 
"Jouw eigen partner worden."
Harrie Jekkers zingt erover: "ik hou van mij"...
Dat ken jij vast. Je bent immers al 43.
..
-

Voorbeeld 2: openlijk verzoek om een beddewarmer

Iedereen kent dat probleem in een kille, koude, beschaafde westerse wereld waar mensen tegen elkaar en zichzelf opgezet worden zodat ze elkaar de tent uitvechten....

Bianca stipt iets tragisch aan maar heel eerlijk is het volgens mij gelijk de kern van ons probleem...

Het is natuurlijk mensonterend om op zo'n manier om iemand te vragen of zelfs iemand te bestellen. Dit is erger dan een booty call, waar ik mij overigens nooit aan gewaagd heb maar wat eerder normaal gevonden wordt dan datgene, dat veel beter past bij onze menselijke biologie en dat is monogamie.

Dit (wat jij doet) suggereert geen enkel respect voor de "prooi", en bovendien impliceert het vervangbaarheid. Promiscue gedrag dat overeenkomt met, schrik niet, homofiele seksualiteit.

Geloof mij maar niet maar ga zelf maar na. 
https://www.henrymakow.com/001421.html
-

Voorbeeld 3: weglopen; men stopt direct de kop in het zand en herkent niet wat men zelf doet

Jouw initiatief is bewonderenswaardig (om voedsel uit te delen tegen verspilling).
De uitvoering schreeuwt om verbetering.

Je gebruikt gratis eten (...wat dan ook... in dit geval voedsel uitdelen) als breekijzer om anderen lastig te kunnen vallen op een dergelijk subtiel niveau dat ze het weliswaar merken maar niet gelijk kunnen herkennen of benoemen.
En je liegt en ontkent alles wat ik erover opmerk terwijl ik zie wat er gebeurt en mijn ingevingen er niet om liegen.

Kennelijk vlucht jij ogenblikkelijk weg uit de dialoog. Ik noem ze weglopers, mensen die zo doen; die wijzen naar degene naast hen en zeggen dan: "moet je niet bij mij zijn, dan moet je bij degene naast mij zijn".

Dat is één facet

Wat ik jou zie doen, in toenemende mate, is bezit nemen, overheersen dus, door te overmeesteren en te onderwerpen, zonder dat jij daarop aangesproken kunt worden, dus kennelijk ben jij bang voor straf en doe jij het stiekem - maar onmiskenbaar.

Dit is de reden dat ons contact voorheen struikelde. Dat struikelde op jouw gedrag. En ik mocht het niet benoemen. Nu ook niet. Kijk maar.

Jij stelt doodleuk dat JIJ het gister PRIMA vond.
Zo ga je er vierkant aan voorbij (en dring je dat idee op, terwijl) dat het niet OK WÁS.

Niet voor mij.
Zozeer niet OK dat ik afstand van je neem en geen contact meer hoef.

Bij deze uitgelegd en toegelicht.
Stop met stommetje spelen.
Je bent doorzien.
Neem verantwoordelijkheid.
Kauw er een jaar op en benader mij in de tussentijd niet meer.

[vervolg, na haar opvallend luchtige reactie] Nu doe je het weer.

Het gaat niet om wat jij doet.
Het gaat erom dat jij wegloopt van wat jij doet, als hare majesteit, met de neus omhoog, neerkijkend op het plebs

Ik ben geen plebs en niet jouw voetveeg.
Blijf mij niet zo behandelen."
-

Voorbeeld 4: woke-gedrag vierkant onderuit gehaald na een ontmoeting; zachte heelmeesters..

Meisje. Je laat mij achter met een steen in mijn maag.

Wanneer ik stel dat je antwoord hebt op jouw vraag, stel jij daar gelijk tegenover dat je geen vraag had. Alles wat ik ervaar ligt aan mij. Alles wat jij zegt is waar, niets van wat ik inbreng kan waar zijn, da's godsonmogelijk.

De arrogantie die spreekt uit jouw houding is verzengend. Jij dringt jezelf op, manipuleert, duwt en trekt en kunt er niets over horen. 

Dat gebeurt onderhuids. Onder de radar. 

Ik heb het over hoe jij je presenteert en hoe jij jouw intenties laat spreken, overigens zonder je uit te spreken. Continu belast jij de geest van jouw gesprekspartner. Hoogst agressief benader jij wat ik, met de grootste zorg ook, te berde breng.

Dit is niet alles. Jij bent er niet. Jij glipt weg wanneer iemand te dichtbij komt of een onwelgevallige opmerking maakt. Jij rent uit het gesprek en uit de verbinding weg of dreigt ermee, terwijl je weinig tot niets bijdraagt aan de sfeer.

Jij hebt (en had) vragen maar formuleert ze niet, integendeel, je ontkent ze èn verwijt de ander daarover te beginnen ipv dankbaar te zijn voor de antwoorden. 
Het gaat jou om zijn
Om koffiedrinken. 
Niet om vragen; en al helemaal niet om antwoorden. 

Neem er nog één.

Ik laat jou zien hoe normaal, warm menselijk gedrag eruit ziet en jij toont je er blind voor. 

Ik laat jou liefde zien. 
Jij toont mij jouw geweld. 

Dit is de definitie van slecht menselijk gedrag.
En teken, dat jij nooit liefde hebt gekend. 

Ik had jou dit te noemen want keer op keer belast jij mensen op deze manier, met jouw opdringerigheid en jouw hautaine houding, zonder ook maar iets te weten en zo sla jij mensen met kennis en wijsheid de woorden uit hun handen. 

Dat no kan. 

Wees nieuwsgierig.
Wees levenslustig. 
Herstel dat. 

Lees het boek Vader Aarde en de aardse taal.
Word mens. 
Word jouw eigen partner
Groei voorbij deze fase van kinderachtigheid, fantasie, agressie en arrogantie, het siert jou niet namelijk. 

Ik heb mij rustig gehouden toen jij mij afviel of aanviel maar heb mij uit te spreken.
De reden: zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

rj
-

Aanvulling:
Jij flirt. Met iedere man. Ook met mij. Continu.
En vervolgens verwijt jij iedere man wat jij zelf doet.
Zie in, hoe tegenstrijdig jij handelt.
rj.
-

Aanvulling, enkele uren later :

Om 16:15 uur las jij mijn mail - merkte ik - en stond ik vervolgens naar adem te happen. Jouw boosheid werd wakker. Dan is het vervolg aan de orde, om super-duidelijk te zijn.

Hysterie. Dat is wat jouw benadering ademt. Hysterie kent één doel: de ander overschreeuwen om te overheersen.

Jij bepaalt wat ik moet. Nog zoiets. Ik moet jou iets gunnen, terwijl dat op mijn terrein moet plaatsvinden. Opdringerig, invasief zelfs, pleeg jij roofmoord op mijn energie op het parasitaire af. Dat lees jij goed.

Ware verkrachting van de menselijke geest, verplettering zelfs, da's wat jij laat zien. Grof geweld, dus.
Da's de intentie, of je dat wilt aanvaarden of niet; het is wat ik jou zie doen oftewel wat jij laat zien. Het is een observatie. Een waar-neming. Het IS dus zo.

Vraag: Is dat jou soms gebeurd?? Is dat, wat jou jarenlang is aangedaan? En doe jij dat nu blindelings na? Zodat anderen jou erop moeten wijzen wat jij als vanzelf -en voor jouw beleving vanzelfsprekend- doet?

Vraag je eens af wat er met je gebeurd is dat jij anderen zo meent te mogen behandelen.
Het is niet normaal.
Het is koud.
Kil en koud.
En gruwelijk.

Het doel van deze email in drie delen is drieledig:
1. zodat jij je rotschrikt over wat jij doet/wat ik jou zie doen 
2. dat jij jouw gedrag leert verbeteren en slecht gedrag leert achterwege te laten of in ieder geval de oorsprong leert/zal achterhalen
3. met zulk gedrag mag jij de rest van jouw leven van mij wegblijven

Ben graag duidelijk. Da's éénduidig en volledig.

rj.
-

Relativering: breder getrokken 

Dit is niet leuk om te constateren - maar het is heel "hart" nodig om te benoemen.

Onze vrouwen stampvoeten er maar op los als een troep losgelaten hysterische hyena's en menen ook nog (door zo te overschreeuwen) het gelijk aan hun kant te kunnen krijgen, wat totaal niet zo is. 

Dit lijkt helemaal nergens op. Dus hebben we elkaar te wijzen op karikaturaal gedrag, omdat dergelijke fantasten in hun eigen bubbel een karikatuur neerzetten van wat ze werkelijk zijn; geen mens maar mens-in-wording.

Immers, wil je gelukkig worden dan moet je dat om te beginnen jezelf gunnen, wat nu niet gebeurt. Men heeft het diepgewortelde besef in zich wonen dat men niet gelukkig mag worden. Men werkt mee aan porno en het promiscue gedrag waar homofilie om bekend staat ("all porn is gay", schreef Henry Makow en ik vrees dat hij gelijk heeft - zie: https://www.henrymakow.com/001421.html) terwijl werkelijk geluk alleen in de huiselijke sfeer van het gezin en het huwelijk te vinden is, iets dat door de media consequent verwoest wordt.

Hier, kijk maar wat een hoofdredactrice van Ladys Home Journal na 21 jaar optekende in haar boek Spin Sisters (2004) - zie savethemales.ca/001904.html:

1. mannen zijn niet langer te vertrouwen
2. vrouwen zijn slachtoffer
3. vrouwen moeten egoïstisch zijn
4. seks is losgekoppeld van huwelijk en liefde
5. alleen de carrière is zaligmakend voor de vrouw; niet de man of het gezin

Dit houdt een regelrechte verwoesting in van onze maatschappij en ieder werkt eraan mee!

Dus hoe wapen je je daartegen, wanneer iedereen zulk extreem en agressief gedrag bezigt en verdedigt?

Dan sta je op, als Mens, als volwassene, en zeg je waar het op staat. Je deelt jouw observaties, jouw constateringen, jouw waar-nemingen. Hardop, eenduidig en niet mis te verstaan. 

Sommigen vergissen zich en noemen mijn uitingen negatief. Welnee, het zijn neutrale observaties van een totaal verknipte wereld! Mensen doen zo en dát is negatief. Is iemand die dat constateert negatief? Of "bevalt" het bericht gewoon niet, omdat men niet geconfronteerd wil worden met een beschaving in verval en het eigen fundament van schijn-veiligheid en schijn-zekerheid? 
Dus zijn niet mijn waarnemingen negatief. Die zijn zoals ze zijn. Kijk liever naar wat er te verbeteren valt.

Dat doet men meestal niet.
Men roept liever iets naars om de aandacht te verleggen en de ander te verwijten wat men zèlf doet. Een door-en-door beproefde methode, in ieder geval in de media. Internationaal, zelfs. En ieder volgt. Omdat men zelf niet kan nadenken.

Plato riep al: "Niemand wordt meer gehaat dan hij die de waarheid spreekt." Een ander aanvallen om wat hij hardop constateert gebeurt dus eerder dan dat men bij zichzelf te rade gaat. Dus als ik mensen de spiegel voorhoud - vrouwen voor vrijheid, in dit geval - dan kan mij dit opeens een vrouwenhater maken, omdat men de boodschap niet kan horen. Dus dan zit men er naast omdat men oud zeer laat spreken; bias dus oftewel cognitieve dissonantie.

Daarr kan ik niemand mee helpen. Immers, waarheid doet geen pijn, oude wonden wel. Ik beschrijf louter wat ik zie en dat is gruwelijk: om mij heen zie ik een mensenhaters die zichzelf haten, zichzelf saboteren en niet gelukkig mogen worden. Overal waar ik kijk... Zo zit verdeel en heers in elkaar. 

Maak er jouw eigen missie van. Ga naar jouw hart en word mens. Word jouw eigen partner. Laat Verdeel en Heers ons niet langer verdelen en onze wereld niet langer ondermijnen...*)

Liefs en sterkte,

rj

-

Meerleeslinks*) genoeg:

Iedereen is vol van the great awakening, als tegenhanger van de reset die men ons op wil leggen maar wat niemand wil die een beetje wakker is. Wij hebben echter als mens nogal een stap te maken als je ziet hoe we met elkaar omgaan. Mijn bevindingen van de afgelopen periode in een notendop: dagboekvaneenvreemdeling.blogspot.com/2021/10/woke-the-fuck-up.html

Even persoonlijk | over persoonlijke vrijheid, levensgeluk en levensdoel: dagboekvaneenvreemdeling.blogspot.com/2021/11/even-persoonlijk.htmlBlijdrage aan de wereld; een doel en een daad (over transformatie) - dagboekvaneenvreemdeling.blogspot.com/2022/01/blijdrage-aan-de-wereld.html

Tip - meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de volgende weblog in je mailbox

Geen opmerkingen:

Een reactie posten