dinsdag 21 oktober 2014

Leven vraagt Precisie. We mogen wel met meer aandacht, zorg en precisie leven dan we nu doen

Precisie. We mogen wel met meer aandacht, zorg en precisie leven dan we nu doen

Kijk eens om je heen? Je leeft maar raak. Je doet maar wat en ziet niets. Onze bevoorrading is onze zwakste schakel. Je koopt elke week jouw boodschappen en hoe moet dat als dat niet meer kan omdat de winkels leeg zijn en niets meer krijgen? Waar haal jij dan jouw eten?

We zitten met een groot probleem. Achter onze regeringen zitten machthebbers met duistere plannen. Die willen ons aan banden leggen en ons in de pas laten lopen en chippen als een dier en kunnen ons onderwerpen en onderdrukken omdat we te stom zijn om om ons heen te kijken en te zien wat er gebeurt.

Alles moet digitaal. Geld. Controle. Als jij niet meedoet kun je afgestoten worden. Geen toegang meer tot geld en eten. En we laten het allemaal gebeuren. "Want we leven in een vrij land dus wat kan ons gebeuren? Het zal zo'n vaart niet lopen." Toch?

Wacht gerust tot het te laat is. Dan heb je wat in te halen. Bij anderen is dat inhalen gelukkig al aan de gang. We horen als volk naar binnen te gaan en een collectief te vormen. Dat is nu niet. Iedereen doet maar wat, behalve samen-leven. Da's eng. Je kunt op niemand vertrouwen. Want niemand is zichzelf. Niemand vecht voor een goede zaak. Iedereen wacht af.

Iedereen zit gevangen.

Iedereen is bang zich te verroeren.
Volg je hart, dan ben je niet bang.
Wees niet bang, maar volg je hart.
Wees in geen ding bezorgd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten