maandag 7 april 2014

VoedingsCentrum voor Volksindoctrinatie

950 woorden
Giel Beelen, de held van radio 3, veegde de vloer aan met uitspraken van het Voedingscentrum. Luister hier zelf: www.3fm.nl/a/135343 

Ik heb DJ "Giel" geroemd op mijn fb-pagina (zie onderaan). Vervolgens werd ik 's nachts gloeiend van kwaadheid wakker en schreef om 02:30 uur direct mijn ingevingen van mij af. Kernachtige waarheden. Zo'n "Voedingscentrum" spoort echt van geen kanten, merkte ik door mijn droom. Bij deze deel ik deze voor mij waar-devolle ingevingen:

  • onze "gewone" voeding is niet volwaardig, niet veilig, niet gezond, mist aantoonbaar voedingswaarde 
  • voedingscentrum denkt voor ons - of wil dat i.i.g 
  • voedingscentrum verwijst naar Wetenschappelijk Onderzoek: "niet zelf denken mensen - dat hebben onze wetenschappers al voor u gedaan
  • voedingscentrum doet aan indoctrinatie en propaganda; het onderzoek waar men naar wijst riekt op z'n minst naar Gesponsorde Marketing 
  • wat zegt dit over òns, als volk? Dat we een voedingscentrum hebben en dat domweg volgen? Want het gros laat zich domweg sussen na het horen van zulke betuttelende woorden 
  • Oneigenlijke Argumentatie tot Redenaarskunst verheven dus. Geen ènkele uitspraak kon de woordvoerster van dit "VoedingsCentrum voor Volksindoctrinatie" staven.
    Althans niet met Gezond Verstand. Alleen met verwrongen redenaarskunst - wat in het Engels 'logical fallacies' heet. Denkfouten in argumentatie dus. Feitelijk kleinzielig gedrag... niet iedereen die er volwassen uitziet handelt ook volwassen zeg maar.
Welk een arrogantie dat een dergelijk instituut bepaalt wat gezond voor mij is?? We laten ons misleiden - we geven zelf die macht uit handen.

"We laten ons misleiden - we geven zelf die macht uit handen"

Wees kritisch. 
Dromen mag nog. Slapen niet meer. 

~Ingeving van de dag @ Het lichaam liegt nooit met Giel3FM | 7 maart 2014


Onderzoeksjournaliste Désirée Röver waarschuwt ons al jaren voor wat er gaande is

Organisaties en instituten die beweren onze veiligheid te bewaken, worden merendeels gefinancierd door de industrie die zij worden verwacht te controleren (vgl. Voedingscentrum, Gezondheidsraad, RIVM, Consumentenbond, de rij is eindeloos!). Bron: site Désirée Röver

Doe Maar waarschuwt trouwens ook, sinds de jaren '80:Lajeninaja... Wel dus. Net als song getiteld "Grote Broer". Of "Bang". En: "Doe maar net alsof je neus bloedt". Hoe duidelijk wil je het hebben?
Hier het citaat waar het allemaal mee begon: 


"Giel Geroemd om afbranden Voedingscentrum"


"Wereldklasse, jouw interview met Voedingscentrum; "zo'n gozer als jij doen we niet meer weg" schreef ik aan iemand die jouw interview zojuist deelde op feestboek. Lekker wakker, Giel! Nuchter vooral. Houden wij van.Robert Janfb.com/hetlichaamliegtnooit 
www.3fm.nl/a/135343 "

Overigens... viel jou ook op hoe het Voedingscentrum -op de vol-automatische piloot- steevast prevelde over Wetenschappelijk Onderzoek? En hoe Giel (en Jesse van der Velde) met Gezond Verstand daar Gezond Gehakt van maakte?

Lachen...

In deze tijd gaan dat soort instituten steevast één voor één op z'n kop. De waarheid komt toch boven...

VOEDING: NIET VOLWAARDIG, NIET VEILIG, NIET GEZOND

Iedereen lijkt eraan voorbij te gaan dat ONZE VOEDING NIET VOLWAARDIG IS en dat je dus suppletie (aanvulling) kei-hard nodig hebt als mens (zeker als je beziet hoe druk we ons maken, opgefokt zelf). 

Het bewerkte voedsel uit de jaaaaarenlange monocultuur mag nog steeds "gewoon voedsel" heten en in de supermarkten liggen - maar is steeds minder VEILIG en steeds minder GEZOND... terecht dat mensen dan zelf gaan zoeken voor aanvulling van hun smakeloze dieet - want er zit inmiddels geen smaak meer aan ons conventionele eten. Of was je dat nog niet opgevallen?

VOEDINGSCENTRUM DENKT VOOR ONS - OF WIL DAT I.I.G

We hebben een "Voedingscentrum"... welk een arrogantie heeft een dergelijk instituut dat bepaalt wat gezond voor mij is?? Tarwe? Laat me niet lachen. Is helemaal niet gezond, zeker niet in die mate. Zuivel? Nog erger. En het zit allemaal in die Schijf van Vijf. Daar deugt dus niets van. Dat kan iedere zichzelf respecterende medelander zó uitvissen.

GESPONSORDE MARKETING...!

Het (Wetenschappelijk?) Onderzoek waar men naar wijst riekt op z'n minst naar Gesponsorde Marketing. Want wat is het doel van zo'n uitspraak??? NIET ZELF DENKEN MENSEN - dat hebben onze wetenschappers al voor u gedaan! Duuuh... :(

WAT ZEGT DIT OVER ÒNS..?

Wat zegt het over een volk dat het zich zo laat leiden en dus ook MIS-leiden door dergelijke doortrapte instituten als een VoedingsCentrum?


"We laten ons misleiden - we geven zelf die macht uit handen"

Wij, het Volk, worden nu inmiddels eigenlijk wel geacht ZELF eens een keer te gaan NADENKEN... eindelijk! 
Zo'n woordvoerster doet niets anders dan verder wandelen op de reeds uitgezette lijn van indoctrinatie en stapelt DENKFOUT op DENKFOUT met haar "stellige uitspraken" die op lucht gefundeerd zijn. 
Oneigenlijke Argumentatie tot Redenaarskunst verheven dus. 
Geen ènkele uitspraak kon ze staven. Walgelijk. 

KAK 

Terecht merkte Giel op, dat het KAK was geweest, wat zo'n woordvoerster van het "VoedingsCentrum voor Volksindoctrinatie" de afgelopen vijf minuten met zulke onverdiende stelligheid had gepreveld. 

DOEL: VOLKSONDERDRUKKING EN MIS-LEIDING

Alles wat ze zei was KAK - en dat is terecht opgemerkt; ALLES wat het Voedingscentrum beoogt, is mensen conformeren, in de pas laten lopen dus, meedoen met de uitgezette lijn van volksonderdrukking. Die inmiddels niets meer met volksgezondheid te doen heeft. Misleiding dus.

En daar past geen zelfdenkende kritische Nederlander bij. Zoals Giel.

Giel veegde op het eind kundig de vloer aan met de beweringen van Patricia Schutte, woordvoerster van het "VoedingsCentrum voor Volksindoctrinatie", die zelfs verdachte E-nummers uit het Ik Kies Bewust-label ging verdedigen. Ze viel gigantisch door de mand. Door Giel's nuchtere houding moest ze wel mee met hem, bakzeil halen noemen we dat. 
Lachen. Het geeft aan, dat er geen hout klopt van haar verhaal. 

Ah, here it is: www.salusi.nl/voedingscentrum-objectief-betrouwbaar :) :)

"We laten ons misleiden - we geven zelf die macht uit handen"
Gezond Verstand? Luister naar je lichaam - want: Het lichaam liegt nooitTip - meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de volgende weblog in je mailbox

Geen opmerkingen:

Een reactie posten