woensdag 31 maart 2021

Resistance is futile

"resistance is futile" 

blog 27 feb, aangevuld 28 maart 2021

Hoeveel rechtzaken lopen er met de Staat der Nederlanden over het gevoerde beleid door de volstrekt corrupte en malafide regering?

Ik heb geen idee maar de enige waar ik van hoor en lees zijn die van de club Viruswaarheid van bioloog Willem Engel en mr Jeroen Pols. En wat kregen zij bij het hoger beroep te horen???

"Hof geeft Staat gelijk: invoeren avondklok toegestaan".*)

Wat spreekt hieruit?

Alsof zij de ondankbare taak hadden om het hele nederlandse volk te tonen:

"resistance is futile"

oftewel: verzet is zinloos en haalt niets uit.

Die zin ken ik van Star Trek's film "First Contact" en er hoorde nog een zin bij: ("we are the borg" en)

"you will be assimilated"

Dàt is wat dit schouwspel laat zien.

Het lijkt de hypnotische bedoeling te hebben om ons onze weerbaarheid te laten opgeven. Dàt zegt het mij.

En gek genoeg begrijp ik dat ook nog; alle belachelijke maatregelen volgen na een leven vol belachelijke OPVOEDING waarin je niets mag, van alles moet ("doe nu maar wat ik zeg" geldt er), en waar gevoel verboden is. Dan blijft er van de oorspronkelijke mens dus niets over. Als dan ook nog zoiets als een nep-plandemie langskomt waarbij de ongeschikte PCR-testen het frauduleuze fundament vormen van absurde maar vrijheidsbeperkende maatregelen, waardoor het hele openbare leven ontwricht wordt en iedereen alles kwijt raakt, dan kan het zomaar te veel worden zodat mensen in een soort mentale shock raken en het dan maar opgeven.
Dat begrijp ik.

Alleen werkt het zo niet.

Mensen hebben een heilig vuur in zich wonen.
Een ongeëvenaarde kracht die binnenin leeft en hen doet opstaan.

Dat gaat echter niet op commando maar pas wanneer de tijd er rijp voor is. En wanneer dat is, weet waarschijnlijk niemand.

Ik vermoed dat de maker van alles - van heden, verleden en toekomst, en van oneindigheid - ons er zelf achter wil laten komen. Wij - het mensdom - hebben ons eeuwenlang als schapen gedragen en dienen opnieuw als mens geboren te worden. Net zoals een rups in z'n cocon niet geholpen mag worden omdat de "geboorte" hem sterk genoeg maakt om zijn vleugels te kunnen gebruiken, heeft de mensheid een nieuwe geboorte nodig om mens en volwassen te worden.

Ik kan mij voorstellen dat we dit zelf te doen hebben omdat in dit tijdperk van de informatie-technologie inmiddels alle kennis daartoe voorhanden is, ware het niet dat de mensheid lui is. En zelfs liever lui dan moe. We protesteren liever in het Vondelpark door er een ongelooflijke bende achter te laten, dan dat we de discipline tonen om het goede voorbeeld te geven (de letterlijke betekenis van het woord "demonstreren") en in plaats van zuipen, sjansen, herrie maken en een kolere-bende achter te laten, oprecht de verbinding met onszelf aan te gaan en van daaruit voortaan respectvol met onszelf en anderen om te gaan.

Nu is "vrijheid" een doelloos hedonistisch tafereel in de zon vol "feestende" idioten, die niet eens weten hoe je eigenlijk een echt feest maakt.
(NB: voor de goede orde: niemand is een idioot maar hun gedrag laat dit zien, met alle respect.)

Nu is "vrijheid" een doelloos hedonistisch tafereel in de zon vol "feestende" idioten, die niet eens weten hoe je eigenlijk een echt feest maakt.

Dat doe je namelijk door jouw hart te laten spreken. Door te stralen van plezier en te genieten van wat er is. Door te verbinden en dat doe je met jouw hart. 
Ingetogen hoeft dat niet, openlijk mag best maar bescheiden mag dat wel. Niet vanuit protest door als leeghoofdige zombies te zuipen, luide herrie te verspreiden, te dansen vol verleiding maar zonder enige inhoud en vervolgens vol protest een bende te maken van de leefruimte van ons allemaal. Dat levert niets op. Alleen een kater.

Herken kinderachtig gedrag als het je recht aanstaart. Dit gebeurde niet voor niets. Het mensdom is niet volwassen. We missen besef, inzicht en bovenal verantwoordelijkheid om zoiets goed aan te pakken en vervallen in genotszucht oftewel hedonisme. Verzet wordt protest vol haat en wrok. Plezier is ver te zoeken als je intussen alles afbreekt. Dat mist levenslust. Dat slaat de plank dus volledig mis. Het is passief vermaak en getuigt van lui gedrag. En dat kennen we nu wel.

Verantwoordelijkheid is een groot ding en komt niet alleen. Eigenlijk missen we als mensdom alle drie de intrinsieke kernkwaliteiten van inspirerend leiderschap:

verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid en integriteit

... aangevuld met de overdosis eigen-wijsheid van binnenuit, afkomstig van innerlijke wijsheid dus en opgedaan als oude ziel in vorige levens**), waarin geïnspireerde culturen vaker hoogtij kenden én vervolgens moedwillig om zeep zijn geholpen door raddraaiers.

Punt is dat 99,5% van de bevolking daar waarschijnlijk helemaal niet aan wil en liever een sterke leider volgt - goed of slecht. Desnoods Rutte. Of Kaag. Tegen beter weten in en tot bloedens toe. Omdat hij richting aangeeft. Ook al is het naar het slachthuis.

Even daarover. Die kerel gedraagt zich als een clown en een marionet van een hele beweging die al jaren daarachter bezig is om de mensheid op de knieën te dwingen door ze eerst àlles af te nemen en daarna te fokken als schapen - overigens in sterk gereduceerde aantallen. Als aldous huxley's a brave new world.

Maakt mij niet uit verder want dood ga ik toch en in mijn eentje hou ik dat stelletje psychopathische zwakzinnige sadisten op sleutelposities bij overheid, rechterlijke macht en koningshuis, waartegen iedereen heimelijk protesteert, niet tegen. Het is dus mijn taak niet om het te veranderen of op te lossen. Het is slechts mijn taak om het overzicht te schetsen en de richting aan te geven die wij als mensen te lopen hebben - ons hart volgen door niet langer mee te doen met die waanzinnige volksverlakkers.

Een roedel losgeslagen honden luistert echter niet naar een enkeling die als een dwaas roepende is in de woestijn over "het hart volgen" en over waarden als verantwoordelijkheid, integriteit en nieuwsgierigheid**), of welke discipline dan ook.
Het wachten is dus tot ieder vastloopt. 
De teloorgang van onze huidige maatschappij is dus een vereiste.
In feite werken we daaraan mee. Onbewust. Maar resoluut. Uit nieuwsgierigheid.

Misschien dat in de loop der tijd uit de puinhopen een nieuwe beschaving kan opstaan. Een beschaving zonder onbewuste tegenwerking, onbewuste sabotage en zonder onbewuste zelfhaat. Dat zou leuk zijn.

Ik heb niet de illusie die ooit nog mee te maken maar ik kom wel terug om te kijken. Als reïncarnatie**). Om opnieuw de weg te wijzen.

rj
-

*) https://nos.nl/artikel/2370364-hof-geeft-staat-gelijk-invoeren-avondklok-toegestaan.html

**) bron: https://earthfather.eu over de vervloeking die eeuwen geleden over ons uitgestort is

meerleeslinks:

ultieme doel van globalisten:
https://facebook.com/hetlichaamliegtnooit/posts/2159864127456576

zie ook: https://www.transitieweb.nl/straling/het-rouleaux-effect-de-echte-oorzaak-van-de-coronacrisis/

essentie voor wie het horen wil | punt is dat we geen mens zijn maar als nummer worden beschouwd; men doet zaken met de natuurlijke persoon zijnde de nageboorte...
https://facebook.com/3591170294325945/

ultieme doel van globalisten: https://facebook.com/hetlichaamliegtnooit/posts/2159864127456576

bron: https://facebook.com/hetlichaamliegtnooit/posts/3621139011329073/


-- -- --

Aanvulling per 28 maart 2021:

Dit... doet zeer aan mijn ogen...

We zijn als volk volledig van het hart weg en slechts enkelen maken dat inzichtelijk door (dat) te "demonstreren", want nu wordt het pas zichtbaar wat wij als mensdom laten liggen...

Ik was erbij en keek van afstand toe nadat ik het veld ontvlucht was... zozeer joeg de adrenaline door mijn lijf. Nog voor de mensen officieel weggejaagd werden onder de garantie van geweld.

Eerder schreef ik: resistance is futile*).
We worden belaagd maar niet van buitenaf. Het is oorlog. En die is tegen de mensheid gekeerd. Tegen de bewoners van deze planeet.

De mens is zijn eigen ergste vijand.
-

Ik begreep dat de opgepakten een gebiedsverbod hebben gekregen en las daarover het volgende:

"Mensen, ik wil jullie op deze manier graag helpen. Ik ben jurist en wil jullie op het hart drukken om jullie te verenigen en samen een advocaat in te schakelen. Wat men wil is verdeel en heers maar dat kunnen jullie voorkomen door een front te vormen.
Het gebiedsverbod kan alleen worden gegeven voor ernstige ordeverstoring met gevaar voor herhaling. Demonstreren is een grondrecht, dit is geen ordeverstoring."

Deze tekst is belangrijk genoeg om te delen in transparantie. Het wordt nog leuker. Aanvulling:

"Misschien hoef je dit niet eens aan te vechten. Het is een “aanwijzing”. Kun je juridisch gezien volgens mij gewoon negeren. Heeft geen enkele wettelijke status.

Een gedragsaanwijzing is bedoeld voor bewoners of huurders. Deze kan worden opgesteld door een verhuurder, rechter of burgemeester voor BEWONERS van een woning. Deze regel schijnt sinds 2017 te bestaan.

Laat ze maar eerst jou aanklagen of zeggen dat je een wet hebt overtreden. Dit is namelijk geen wet.

De burgemeester kan vreedzame, demonstrerende mensen niet beboeten of arresteren omdat dit een grondrecht is. Daarom proberen ze maar mensen gewoon bang te maken zodat ze niet terug komen. Wettelijk kan dit helemaal niet 😝

https://www.hetccv-woonoverlast.nl/gedragsaanwijziging"
-

Of het bluf is of niet...

Verdeel en Heers zit dieper dan wij denken...

Een uiterst enerverende dag maar niet zonder vastgesteld te hebben:

"t Ergste is

Dat er oorlog woedt

Tussen mensen onderling"
-

*) Meerleeslinks:

resistance is futile: https://facebook.com/hetlichaamliegtnooit/posts/3621139011329073/

zie ook - en schrik niet: https://conspiracyrevelation.com/2015/09/17/iii-strand-dnainterview-anthony-patch/ - 'n filmpje uit 2014


Geen opmerkingen:

Een reactie posten