maandag 15 november 2021

Grootste fraude aller tijden

De grootste fraude aller tijden


Eeuwenlang heeft het volk toegestaan wat nu onontkoombaar zichtbaar wordt. Meewerken aan fraude is ook strafbaar. Artikel 43.2 Sr zegt: "een onbevoegd gegeven ambtelijk bevel heft de individuele strafbaarheid niet op" en toch...

... heel Nederland doet mee...

Terreur is nog steeds terreur. Ook met verhullende woorden, extra uitjes en een riekend sausje voor de afleiding. De wisselende "regels" zijn regelrechte foltermethoden, aldus experts, ontwikkeld in China. Yep. Made in China. Ook al. 
Bovendien kan een noodwet niet zonder de noodtoestand uit te roepen, da's onwettig dus misleidend, illegaal, frauduleus en gewoonweg terreur te noemen. Wie dan "de regels volgt" is in feite strafbaar bezig.

Er is nooit bewezen dat bacteriën of virussen iemand ziek kunnen maken. Nooit. Integendeel. Het zit andersom. 
Zonder bacteriën zijn we nergens. We kunnen niet zonder. Op onze (kerngezonde) huid alleen al zitten triljoenen bacteriën en schimmels in een unieke signatuur. We leven in symbiose met ze.  

Er is nog nooit een virus geïsoleerd; wat zit er dan in die zogenaamde vaccins?!, die sinds 1974 louter ontwikkeld worden om onze bevolking te decimeren oftewel uit te roeien?!
Dit zijn feiten. In Spanje zag de rechtbank dat in, zijn boetes ongedaan gemaakt en daar lijken de maatregelen van de baan.

Virussen zijn de afvalproducten van ziekte/zieke cellen, exosomen; niet de veroorzakers. Aldus (echte) wetenschappers. Hier draait men dat om en jaagt men op het volk met verzonnen onzin... omdat angst ons verdeelt en doet gehoorzamen... net zolang tot we tot inzicht komen.


Er is NIETS aan de hand maar het hele volk danst mee naar de pijpen van een stel goedbetaalde acteurs.
Ga maar na - als het KILLER-virus had bestaan, kwam het wel uit jouw waterkraan.
Hoe douche je dan? Met een paraplu?

Wanneer wij niet langer die achterlijke regels in de praktijk brengen, is het voorbij. Zelfs de premier zei het... letterlijk.

We hebben het dus aan onszelf te danken en aan niemand anders.

Het gaat dus niet om te "vragen" om versoepelingen, noch om te vechten tégen, maar om de eigen gang te gaan. Burgerlijke ongehoorzaamheid, dus leven in plaats van overleven.

Het volk gedraagt zich echter als mens-dom, geconditioneerd en in de wurggreep van de angst, de angst voor straf. Al jaren. Eeuwen. En dat wordt nu gelukkig pijnlijk zichtbaar...

Ik zeg: neem er nog één.
Proost.
Welkom in de idiocratie.

-

spreker: George Carlin - https://youtu.be/fT03vCaL-F0
inspreken doe je zo: https://facebook.com/3115529542027504/ (Arts in Horst) -  youtu.be/OEDxcbeLdSs (verwijderd door cenzzzuur); onderaan als filmpje toegevoegd
praktische uitleg door huisarts demink die insprak bij de gemeenteraad in Horst a/d Maas 
Virus & mRNA theory debunked - bron: odysee.com/@spacebusters:c9/Germs-Debunk-corona:1
Zie ook: 25 vragen over de pandemie - odysee.com/@spacebusters:c9/Covid-Questions:6machtmannetjes deel 1: voordracht van dit artikel uit 2015; 
bron: 
https://www.youtube.com/watch?v=tz7sS-k-9_WA

machtmannetjes deel 2: voordracht van dit artikel uit 2015;
bron: 
https://www.youtube.com/watch?v=_Qn_Ot3kNR8

George Carlin's klassieke voordracht over de zinloosheid van stemmen
en uitleg over educatie en waarom dat nooit beter zal worden, in: you have owners

praktische uitleg door huisarts Demans die insprak bij de gemeenteraad in Horst a/d Maas 

Transscriptie van het buitengewoon fraaie inspreken door huisarts Demans volgt (hopelijk, bij inspiratie... omdat zijn inspreektekst geniaal was en de spijker op z'n kop)Tip - meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de volgende weblog in je mailbox

Geen opmerkingen:

Een reactie posten