maandag 5 december 2022

Vertrouw in jezelf... en leer leven in vertrouwen

Update 7 december, extra plaatjes onderaan |


Vertrouw in jezelf


Mijn kind, ik vertelde jou vandaag over hoe overheden en daaraan gerelateerde instanties niet te vertrouwen zijn. Een instituut als R I V M of Consumenten b o n d, bijvoorbeeld. Hun opzet lijkt in het voordeel van de burger maar schijn bedriegt wanneer je de werkelijke intenties ontdekt. En die zijn misleidend, helaas. Men zorgt voor afleiding en vooral voor "autoriteit", want: in het westen bepaalt een autoriteit of iets waar is of niet. Daarover ging mijn blog De wonderlijke energie van kinderen (en wat school met hen doet).

Hoe zie je dat? Wij doen dat na, als apen. Kijk maar naar de moeders in deze westerse wereld. Die doen alsof ze Het weten en drukken de meest schizo ideeën door de strot van hun kinderen en anderen, onder het mom van: "Doe nu maar wat ik zeg" oftewel: "Twijfel/toorn niet aan mijn/de autoriteit en volg mijn orders."

Alles ademt: "Onderwerp je aan autoriteit..."


Of dat (wat ik stel over overheid en instanties, hun misleiding en nep-autoriteit) echt zo is, mag jij zelf beoordelen. Daar heb jij een heel leven de tijd voor. Lees je in - en bekijk de film "Cloud Atlas" (tagline: "Everything is connected") , ter demonstratie; achter de schermen gaat het er anders toe dan wij te zien krijgen/denken/geloven. Hieronder relevante artikelen:

1. de Pfizer-papers: onthullende en verontrustende openbaringen van een grote fabrikant van levensgevaarlijke injecties die als vaxxin gepromoot worden en waarvan de effecten verzwegen worden:
artsencollectief.nl/de-pfizer-papers/

2. het inspreken, in het Nederlands, in de gemeente Haaksbergen door een bevlogen burger, aan de hand van (onder andere en met name) de geopenbaarde Pfizer-papers;

"Pfizer openbaart: Inspreker in gemeenteraad Haaksbergen houdt minutenlange tirade over 'gifprik' " - ninefornews.nl/kijk-inspreker-in-gemeenteraad-haaksbergen-houdt-minutenlange-tirade-over-gifprik/

In een eerdere publicatie las ik, dat men gegarandeerd doodgaat, na de prik, (met een vertraging van) tussen de 3 en 10 jaar na de injectie, en er volgde een lijst van 30 pagina's met mogelijke klachten waarvan VASTSTAAT dat men die krijgt. Geen 'mogelijkheid' maar garantie. De gif-prik, dus.

En dan nog wat. In 2014 schreef ik een artikel, getiteld "kanker - ziektebeeld, regulieren en kwakzalverij", over de kwakzalverij die de moderne wetenschap werkelijk blijkt te zijn, aangezien slechts "3% (DRIE PROCENT) van de 2.500 meest gebruikte medicijnen en/of behandelmethoden enig effect sorteerde" volgens een toonaangevend medisch instituut/tijdschrift, "zonder garantie op herhaalbaarheid bij diezelfde patiënt of een andere patiënt". Realiseer je gerust: dat maakt de westerse reguliere geneeskunst op zijn minst tot pseudowetenschap oftewel: totaal niet te vertrouwen.

In 2009 was er opeens de Mexicaanse griep, als generale repetitie voor wat nu gebeurt, 10 jaar later. Verborgen in de openbaarheid. Sindsdien zijn de voorwaarden voor het uitroepen van een pandemie versoepeld, tot onbegrijpelijk lage waarden, zodat een griepje zomaar uit kan groeien tot een pandemie. Iets waarvoor door vakmensen letterlijk is gewaarschuwd, zelfs op TV, in kritische tv-programma's. En kijk eens wat er sindsdien gebeurde, sinds eind 2019, begin 2020... precies dat.

Echter, door die pandemie uit te roepen, heeft men wereldwijd de vakzinaties kunnen introduceren - die allang ontwikkeld waren en waarover "kill bill", bill gates, een TED-talk gehouden heeft, omdat hij zo gek is op injecties, die voor uitdunning van de bevolking moeten gaan zorgen en hem een revenu van een factor 20 op zijn investering opleverde...
En die vaxxkzinaties doen precies dat, waarvoor onze wereldleiders allemaal gewaarschuwd hebben, als self fulfilling prophecy, dus: die injecties zorgen juist voor die enge ziektes (zoals myocarditis/hartspier-falen en "plots" dood neervallen, wat men beslist niet mag koppelen aan die injecties) die een eenvoudig griepje nóóit  teweeg kon brengen maarr die injecties dus wel... Zeker, wanneer men ook nog blootgesteld wordt aan de (gerichte!) straling van de 5G-technologie, die ons niet alleen volgt maar feitelijk levensgevaarlijk bedreigt. Onderzoeken genoeg te vinden, hierover.

Geloof


Geloof mij maar niet. Sterker nog, ik mag hopen dat ik ongelijk heb. Doe jouw eigen onderzoek, nu dat nog niet verboden is. Het lijkt er echter op, dat ik geen ongelijk heb, als je tenminste niet ziende blind en horende doof bent, en niet slechts het ultralinkse en über-gekleurde nepnieuws van de N O S - propaganda volgt en... gelooft. Want daarom gaat het; om GELOOF. Dit... is een staatsreligie. Die men blindelings volgt... tegen beter weten in... tot bloedens toe... uit angst, voor straf.

Ik schreef er al diverse artikelen over, waaronder "Grootste fraude aller tijden", zie de meerleeslinks hieronder.

Dit is een bericht geworden dat ogenschijnlijk alleen voor jou bedoeld is, mijn kind, terwijl jij nu nog een tiener is. Schijn bedriegt. De meesten van ons, grote mensen, worden nooit ouder en nooit volwassen. Zij worden, emotioneel gezien, niet ouder van binnen. Zij blijven onvolwassen en dat verklaart hun tegenstrijdige, onderdrukte gedrag, beroofd van vrijheid, spontaniteit en authenticiteit. Men verdedigt de onderdrukker. Stockholm-Syndroom, heet dat. Dat Doet Angst.

Vrijheid en leven in vertrouwen


Vrijheid, vrijheid van denken en van handelen vooral, daar gaat het om. Daar dient ieder naar te streven.

Helaas zie ik om mij heen het omgekeerde gebeuren; men vecht met degene die opstaat en/of afwijkt. Die krijgt straf. 

En toch is het noodzakelijk, volgens onze menselijke natuur althans, om voor ons zelf op te staan en zo zichzelf niet langer tekort te doen. Dat dicteert ons geweten ons (en wordt daarin beperkt of tegengehouden door het aangeleerde gedrag genaamd "ego"). 

Vrijheid van handelen brengt ons vreugde en vooral mogen we (weer leren) leven in vertrouwen. Dan leef je voorbij Angst. En angst is de grootste onderdrukker van Gezond Verstand gebleken, die veelvuldig werd en wordt misbruikt door (de "leiders" van) deze maatschappij, waarin alle mensen van jongs af aan onderdrukt worden met een Opvoeding die van het oorspronkelijke, goddelijke, menselijke, ontwerp helemaal niets overlaat, zodat men (als gevolg daarvan!) stelt dat de Mens niet perfect zou zijn, terwijl dat niet waar is (en nooit waar kan zijn) maar slechts geldt voor een tegennatuurlijke Opvoeding vol onderdrukking met maar één doel: die ons kleinhoudt.

Zoek je een lichtend voorbeeld, kijk dan niet naar mij. Ik ben er straks niet meer. 
Kijk naar jezelf.
Zelf is ander woord voor ziel. 
Leer, wat natuurlijk handelen is. Handelen vanuit jouw natuur.

rj
-

Meerleeslinks

Kanker - ziektebeeld, regulieren en kwakzalverij:


Cloud Atlas; storyline vind je hier: https://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_Atlas_(film)
Indrukwekkende Trailer van Cloud Atlas, van 6 minuten: youtu.be/hWnAqFyaQ5s
The "making of" van Cloud Atlas: youtu.be/bi1rfeXHCFA
Muziekthema van de film, het Cloud Atlas Sextetyoutu.be/DZeA7bd-M1EMeme scheme | overzicht van de noodzakelijke plaatjes, ter illustratie:Geen opmerkingen:

Een reactie posten