dinsdag 7 november 2017

Sensitieven, energieën en psychisch vampirisme - wetenschappelijk onderzoek dat ZUIGEN aantoont

Eindelijk wordt de reikwijdte en kracht van intenties in beeld gebracht


Eindelijk is aan te tonen wat intentie doet, hoe dat merkbaar is èn dat het bestaat. Het is aangetoond en bewezen; de "beste heler van onze tijd" (Edgar Cayce) kon op afstand diagnose stellen. Dat mag men positief gebruik van talenten noemen.

Ik wijdde een blog hieraan, aan de hand van een lang bewaard artikel over wetenschappelijk onderzoek door psychiater Shafica Karagulla. Het artikel "Sensitieven, energieën en psychisch vampirisme" van Alexandra Gabrielli in "Bres" heb ik tientallen jaren bewaard, herlezen en gekoesterd. Zuigen en psychisch vampirisme staan hierin duidelijk beschreven en mag men zien als negatief gebruik van talenten, waar wij mensen ons bovengemiddeld schuldig aan maken - want we doen dit dagelijks en iedereen kent het. Van 8 tot 88 jaar oud.


Bezitsdrang 

Eindelijk wetenschappelijk onderzoek dat het ZUIGEN en dus het parasitaire gedrag aantoont dat mensen onderling doen. Machtsmisbruik, machtsspelletjes, domineren, vernederen, kleineren en betuttelen is allemaal te herleiden als je er serieus onderzoek naar doet. Dit valt in de categorie bezitsdrang want het toont hoe we de ander willen inlijven en dus willen bezitten.

Dit komt niet uit de lucht vallen. Het gebeurt in het groot om ons heen en achter de schermen, en dus ook in het klein, tussen mensen onderling. Het gaat erom dat we inzien wat er mondiaal gebeurt en hoe dergelijk gedrag duidt op "verdeel en heers"-concept dat ons tegen elkaar opzet, alles doet tegenwerken en saboteren, en hoe dat achter de schermen in stand wordt gehouden.


Aanvullingen op het artikel uit voortschrijdende inzichten

Ik heb het artikel aangevuld met bevindingen uit eigen onderzoek; aanvullingen om de brug te slaan naar hedendaagse problematiek, dus om de begrijpelijkheid en toepasbaarheid van deze materie te vergroten. Mochten er desondanks vragen zijn, stel die dan gerust. Door de interactie ontstaan vaak weer nieuwe inzichten - voor beiden.

Klik op een plaatje om te vergroten en beter te kunnen lezen.

Meerleeslinks: 

Karagulla, Shafica (1914-ca. 1986) - Dictionary definition of Karagulla, Shafica (1914-ca. 1986) | Encyclopedia.com/science/encyclopedias-almanacs-transcripts-and-maps/karagulla-shafica-1914-ca-1986

Smit geneest volksvijand nummer 1: kou | renvogel.com/2011/03/31/olof_smit_geneest_volksvijand_nummer_1_kou |
-


Tip - meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de volgende weblog in je mailbox

3 opmerkingen:

  1. Interessant artikel, eng verlichtend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wetenschappelijk onderzoek naar vampirisme en manipulatie op afstand

    gelukkig is dit niet iets wat dagelijks op mondiale schaal voorkomt of zo en zien we niet terug tussen vrijwel alle mensen onderling, zoals partners, vrienden of naar kinderen toe...

    care? dare? share..

    BeantwoordenVerwijderen