zondag 17 december 2017

Vrouw en Borst; vrouwen en borsten. Wat is nu precies verboden en waarom?

bron: https://www.tubantia.nl/hengelo/hengelose-doorbreekt-taboe-met-borstvoedingsshoots-enlsquo-eigenlijk-doodnormaalenrsquo~a07960fb
Of borstvoeding in het openbaar mag of niet, hoort totaal geen discussie te zijn. Er heerst een taboe. Niet op de voeding, niet op de borst maar OP DE VROUW.

Taboe

Vrouwen en borsten. Er is veel te veel over te zeggen. Ze lonken ermee en trekken onnodig de aandacht. Het geeft "MACHT", verklaarde mij desgevraagd een jonge vrouw die net moeder was geworden.

Laat dat even op je inwerken. Dat betekent dat wij in het westen totaal verkeerd omgaan met elkaar en met vrouwen in het bijzonder. Vrouwen weten niet beter als dat ze niets mogen en voelen zich collectief minderwaardig, en hebben de rest van hun leven weinig anders te doen dan zich te wreken op hen die wel alles mogen: de man. Als daar geen haat en wraakzucht vandaan komt dan bestaat het niet.

Wie het durft te onderkennen ziet in dat wij 1. schizofreen worden opgeleid dus weg van ons gevoel en 2. tegen ons zelf en elkaar worden opgezet. Daar kan De Vrouw niets aan doen en haar borsten nog minder. Dat is niet haar probleem maar ONS PROBLEEM. Dat het zo gegroeid is, is al erg genoeg. Moeten we dat dan zo laten??

Onderzoek

Dit gegeven mag men niet verwerpen zonder eigen onderzoek te doen. Onderzoek dit zelf en kom tot dezelfde, vreselijke conclusie. Vrouwen zijn taboe. Niet hun borsten en zeker niet hun borstvoeding. Hoe kun je van een vrouw houden maar tegelijkertijd àlles waar zij voor staat verwerpen?? Dan is er geen sprake van liefde maar van terreur. Geen wonder dat de vrouw protesteert - collectief zelfs. Ze moeten wel, want het is hier niet te harden voor hen. Alleen dienen ze hun mond beter te gebruiken en dienen WIJ dit bespreekbaar te maken. En dat zie ik voorlopig nog niet gebeuren; niemand ziet het in, weinigen lezen mijn artikelen, geen hond deelt het, niemand reageert erop en besproken wordt het niet.

Emancipatie 2.0

Toch is dit waar EMANCIPATIE 2.0 over zou moeten gaan; het herstellen van De Vrouw in ere. Te beginnen met Het Vrouwelijke; het GEVOEL. Dat is verboden namelijk dus daar gaat het mis.

Durf je het te zien? We leven in een wereld waarin alles omgedraaid wordt. Geen wonder. Gevoel is verdwenen en verstand regeert dus alles ÍS omgedraaid.

Totaal verknipt loopt de westerse mens als zombie door de straten op weg naar zijn verplichtingen, als gevolg van het missen van fundering en houvast in zijn bestaan, omdat een mens niet kan bestaan zonder gevoel. Een mens is niets zonder gevoel en kan niet zonder.

Niemand leeft. Ieder overleeft. Niemand vindt dat verdacht of raar. Elke vrouw voelt zich de verschoppelinge van deze maatschappij en niemand signaleert het of doet er iets aan, terwijl de ellende hoogtij viert en 'hulpverlenende' instanties als (noem eens wat) jeugdzorg, ggd en ggz uit de grond schieten en als autoriteit gelden terwijl ze van niets weten, en iedereen wel wat mankeert zonder dat we willen weten wat er nou eigenlijk is.

Niemand wil weten hoe het zit. Ieder mens is zó tegen zichzelf opgezet, dat hij verdedigt wat hem is wijsgemaakt. We krijgen onvolledige educatie, eenzijdig dus, en hebben geen enkel idee wie we zijn of wat we kunnen, maar verdedigen met hand en tand onze aangeleerde normen en waarden. Tegen beter weten in.

Vermoeide ogen

Met lede ogen zie ik het aan. Dat volk, dat elkaar de hersens inslaat om helemaal niets. Dat volk, dat met holle, lege, dode ogen dwaalt over straat op weg naar doelloze bezigheden... zich druk maakt over triviale zaken en bezigheden... constant iets zoekt "om maar wat te hebben"... lacht uit leedvermaak, niets aan een ander gunt en diep ongelukkig is... en aan wie ik mijn ideeën over saamhorigheid en samen-leven niet kwijt kan omdat iemand als ik "van het padje af is".

Hey. Jij betaalt BELASTING, toch?? En je koopt de spullen die je wel (en het meeste niet) nodig hebt voor veel geld dat je moet lenen zodat je in schulden terecht komt en gaat de rest van jouw leven gebukt onder ellende en dwang. Leve de vrijheid! Toch? *)

De ommekeer is ingezet. Het is 2012 geweest dus kwestie van wachten. Kan maanden zijn. Jaren. Of zelfs nog mensenlevens duren voor er wat gebeurt. Soms...is het een kwestie van seconden. Op microniveau, tussen mensen onderling, kan er iets heel moois zijn. Al is het maar even. Voordat je alsnog dood moet en de zondebok bent van de rest van de wereld die je verguist voor het anders zijn. Want wie afwijkt, wordt gestraft; de les van de kerk zit er goed in. In het land der blinden is een-oog outcast.

Wees toeschouwer

Wie toeschouwer is, kan niet anders dan lachen. Natuurlijk lach ik. Zoals mensen lachen om een puppy die zijn motoriek nog niet op orde heeft, zo schater ik om het onbeholpen gedrag van volwassen kinderen die nooit volwassen zijn geworden en zich kinderachtig en aanstellerig gedragen.
Ik heb geen keus. Het gebeurt. Of het nu de ombudsman is, de rechter of de wethouder. Niemand is volwassen geworden en laat dat onmiskenbaar zien.
Dus een discussie aangaan met dergelijk dom volk dat meent een mening te hebben over iets waar men totaal niets van afweet is een schouwspel van de hoogste plank. Puur cabaret.
Ik wil er niets van missen. Dit is lachen.++

bron: facebook.com/HetLichaamLiegtNooit/posts/1374693709306959

Meerleeslinks; dit hoort er nog bij | 

HyperLink: Hengelose doorbreekt taboe met borstvoedingsshoots: ‘Eigenlijk doodnormaal’: tubantia.nl/hengelo/hengelose-doorbreekt-taboe-met-borstvoedingsshoots-eigenlijk-doodnormaal~a07960fb

Winst: overproductie, werkloosheid en slavernij, http://pieterstuurman.blogspot.co.id/2015/01/winst-overproductie-werkloosheid-en.html
Intro van Pieter Stuurman: 
"Wij (alle mensen) maken alle producten die we nodig hebben ZELF.
Maar in het huidige systeem, moeten we ze afstaan aan de bazen, in ruil voor een beetje geld ("loon").
Vervolgens verkopen die bazen ons diezelfde (door ons gemaakte) producten terug, voor méér geld (dat heet "winst").
Dat leidt natuurlijk tot tekorten voor ons, en tot rijkdom voor die bazen.
Om toch verder te kunnen leven moeten we daarom lenen. Van die rijke bazen. En zo worden we, voor al onze inspanningen, beloond met schuld."
[bron: facebook.com/pieter.stuurman/posts/10208528797297972]


Geen opmerkingen:

Een reactie posten