vrijdag 22 december 2017

Ultieme dialoog met een westerse vrouw; "Seks, macht, spel, bezitsdrang, vernedering en verdriet. En hoe dat beter kan"

Westerse vrouwen hebben tijdens hun opleiding een ongevraagde portie westerse beschaving genoten en staan daardoor beduid end anders in het leven dan "natuurvolken" - van oude culturen. Anders gezegd: van de oorspronkelijke mens blijft weinig over na 12 jaar gedwongen onderwijs, zijnde een overmatige hercorrectie van een perfect menselijk ontwerp - zodat er iets heel anders ontstaat; een wreed monster dat aan de buitenkant op een vrouw lijkt maar zich van binnen niet als zo eentje ontpopt.
Integendeel.
Ik ben bevriend geweest met vrouwen die zichzelf een monster genoemd hebben dus het volgende wat ik schrijf is gefundeerd op onderzoek van decennia - en iedere vrouw herkent het.

Schrik dus niet van de rauwe taal. Trouwe lezertjes van deze site zijn daar al aan gewend trouwens.
Voor de goede orde: ik heb geen hekel aan vrouwen. Ik merk alleen op, dat hun gedrag nog vreselijker is dan dat van mannen. Wie dat ontkent verdedigt het eigen gedrag (en het systeem dat dit voortbracht) in plaats van het te erkennen en zo verantwoording te nemen voor het eigen gedrag en de gevolgen ervan.Tot zover deze inleiding en tegelijk de disclaimer/het voorbehoud.

Het volgende is gestuurd aan een agressief aandoende vrouw die mij wel wilde ontmoeten en het gelijk al had over vastbinden en berijden. Ik liet haar haar verhaal doen en vroeg na een paar dagen hoe het gesteld is met het neuken. Zo wilde Madame niet aangesproken worden dus ze gaf aan gepikeerd te zijn. Evengoed begon ik enkele dagen later weer te informeren. Daarop stuurde zij op slechts één ding aan. Dominante seks is niet mijn favoriet, dus schreef ik dit:


"Seks, macht, spel, bezitsdrang, vernedering en verdriet. En hoe dat beter kan" |

Geen westerse vrouw ziet een man voor een man aan, maar als mikpunt van agressie en vernedering. Als lijdend voorwerp dus. 
Er is geen liefde. Uit verbolgenheid over het gemis van de vaderlijke omarming neemt ze wraak op iedere man. Alle mannen in haar leven maakt zij het leven zuur.
Neuken wil ze niet. Ze is niet eens vochtig dus je kunt er niet eens in en sommige vrouwen komen niet eens klaar. Laat staan sprietsend/squirtend.
Die spelen hun spel en zijn geobsedeerd door hun partner en hoe die te veroveren, overmeesteren, overheersen, bezitten en vernederen.


Bezitsdrang is de drijfveer, zodra er bezit is vindt vernietiging plaats.

Er blijft geen bal over van hem, en uitgeput moet hij eerst op krachten komen dus zakt hij in slaap - wat hem vervolgens óók nog verweten wordt - dus een nieuwe aanval wordt ingezet want De Moderne Westerse Vrouw speelt al haar kaarten uit. En agressief ook. Bezitsdrang is de drijfveer, zodra er bezit is vindt vernietiging plaats.


Mensen doen uiteindelijk alleen zichzelf gruwelijk te kort

Zit daar lol in? Zit daar oprecht plezier in? Of doe jij, Vrouw, jezelf in wezen gruwelijk tekort, omdat je LIEFDE nodig hebt en dat liever vernietigt dan toegeeft en jouw gevoel omarmt? Heb je zo in de kou gestaan? Ben je zo vernederd in jouw eigen jeugd dat je je de verschoppelinge van deze wereld voelt - een samenleving die niet samen leeft? Maakt dat jou zo kwaad dat echt àlles stuk moet? Zonder meer? Ongeacht of dat in jouw eigen nadeel is?


Ontsnappen uit de vicieuze cirkel: neem verantwoording, ga de dialoog aan

Wanneer gaan we daarover praten, schoonheid? Wanneer gun jij jouw pijn de ruimte om erachter te komen dat die niet van jou is maar jou opgedragen is via projectie door ouders die jou die aangeleerde, conflicterende regeltjes opdrongen? Regeltjes, die niemand heeft bedacht, niemand onderschrijft en ieder opgedrongen krijgt?


Afreageren en sadistisch leedvermaak "om maar wat te hebben"

Aanvulling | Waarom is een man alleen leuk om je op af te reageren? Waarom kun je alleen met een man omgaan als je hem kunt domineren? Word je daar nooit moe van? Ben je nooit dat hele gedoe zat?
Wil je geen gelijkwaardigheid? Wil je geen "samen" - dus samen oprecht plezier maken?
Of moet dat óók? Moet hij jou plezieren en theater maken en blijf jij mentaal en emotioneel op afstand, en dump jij hem na afloop evengoed? (Misschien niet letterlijk maar sowieso mentaal oftewel geestelijk door afstand te nemen)


Wat voor leven is dat?

Wie doe je nu eigenlijk tekort?
Zie je in dat je eigenlijk heel, heel, heel, heel, heel verdrietig bent en liefde zoekt en nodig hebt, maar tegelijkertijd stoer doet om dat te verbergen? Meer macho dan de ergste machoman op z'n slechtst, zelfs...

Dat dat zo ooit heeft kunnen ontstaan is erg genoeg. Moeten we (WE!) dat dan ook zo laten?

We leven niet maar overleven

nb: zie je in dat we in wezen OVERLEVEN en dat we houvast zoeken door om ons heen te klauwen en op onze weg in feite alles vernietigen?
Snap je nu dat de leiders van ons land dat precies ook zo doen? En dat het dus geen wonder is dat ze zulk vreemd, destructief gedrag vertonen - omdat ze dezelfde opleiding gehad hebben als iedereen, te beginnen met twaalf jaar grensoverschrijdende school? En dat wij onze (wereld)leiders in wezen nadoen?


Ont-moeten

Dus als je mij wilt ontmoeten, hoe zou dat dan verlopen? Hoe lang duurt het voor jij jouw geduld verliest en agressief begint te worden? Neuken is niet het doel. Het is het middel. Tot macht en overheersen. Waar of niet?
Wat is er gebeurd met verbinding en oprecht plezier van samen zijn en lekkere dingen eten?

Wat voor ontmoeting wil jij? Een gewelddadige vol sadisme en leedvermaak of een echte, vol warmte, liefde en verbinding, waar seks totaal niets mee te maken heeft?++

gepubliceerd op facebook.com/1378417335601263

Lichtpuntje; ingezonden: youtube.com/watch?v=hffSKn9BQc0


Dankwoord


Met DANK aan sharon, erica en leslie voor hun openhartigheid die dag en de inspiratie die daaruit voortkwam.

Nu jij. Wat herken jij hiervan? Hoe universeel is dit en... wat gaan we eraan doen?

Dit is mijn VISIE. Je mag ermee doen wat je wilt. Omarmen, verwerpen of zelfs aanvallen om vrouwen te beschermen (dan zit je wel goed onder de plak hoor)

ELKE VROUW kan jou dit gedrag bevestigen, alleen gebeurt dat zelden omdat men dit een PUBLIEK GEHEIM HOUDT; het is niet bespreekbaar uit angst voor STRAF, BOETE, SCHULD en ZONDE (SBS-Z) en... PIJN. Aï...


Meerleeslinks:

brug naar de toekomst: facebook.com/1139691852807147

ballen en vrouwen: facebook.com/707614489348221

Geen opmerkingen:

Een reactie posten