maandag 14 april 2014

Kussen Is Gezond - workshop voor beginners en gevorderden

Workshop Healthy Kissing -Kussen Is Gezond- voor beginners en gevorderden

 | te beluisteren als mp3: https://soundcloud.com/zenfireworkz/kussen-is-gezond-workshop-voor-beginners-en-gevorderden
"Deze workshop gaat om fysieke, mentale en emotionele stappen om tot een soort van eenheidsbeworstwurding te komen; 'twee punt nul!' klinkt het in koor vaak na afloop." ~ Zuni, 't zusje van Rumi


Delen is helen


Oefening baart k..., eeh, kunst. En ook hier geldt: delen is helen. Ook van de tong. Zeker bij hen met het hart op de tong.

Mededeling Andere Tijden | De workshop start vanmiddag iets later, dus om 15 uur ipv 14 uur, dit ivm oefenen vooraf. Sommige cursisten kampen met onzekerheid vanwege dat men behalve de nek ook de tong dient uitsteken. Niet ieder is dat gewend in het dagelijks leven. In ontspannen sfeer mogen geblinddoekt diverse voorzichtig geopende vruchten met de tong worden aangeraakt om de "eerste schroom" te overwinnen. Daarna met echte kuspartners, zodra men de spreekwoordelijke smaak te pakken heeft.  


Speekselwaardig 


Voor laatbloeiers en laatkomers is er een tweede sessie die om half acht start en tot volle maan doorgaat. 


Ter voorbereiding is er dit introductiefilmpje van de werkgroep Spit Swap - Speeksel Uitwisseling zeg maar. Ook hun credo is "kussen is gezond": http://youtu.be/hc7LBcVbzlM


Oefenen vooraf kan thuis ook, eventueel op een huisdier of met de hond van de buren, honden staan er bekend om hier geen problemen mee te hebben en de restanten van het ontbijt gretig van uw lippen te vegen. Partners mee naar huis nemen is niet toegestaan tenzij men zich eerst netjes aan elkaar voorstelt. 


Klemvast


Op verzoek van vijf gewonde dames uit de eredivisie na vorige twee sessies (die liepen feitelijk in elkaar door wordt gezegd) is er gevraagd niet meer te lachen tussen het kussen door, dit heeft al eens tot afklempartijen geleid om niet te zeggen 'pijnlijke tongen'. De werkgroep Klemvast heeft zich hierover uitgesproken. Dat het plezier geeft is goed genoeg, hou dat gerust voor je zelf. 

Optillen van de kuspartner behoort tot de mogelijkheden als de blijheid de kussers overmant, en ook ondersteboven houden is in orde mits het spontaan gebeurt en dus zonder nadenken voor het prettigste effect zonder builen. We hebben de oefenpoppen weggedaan vanwege twee gesneuvelde ruiten maar vertrouwen erop dat onze nieuwe tatami oefenmatten voorzien in alle comfort mocht het uit de hand lopen. 
We herinneren ons het voorval van vorige maand waarbij een stel kussenden drie tafeltjes schoonveegden in blinde passie, ze vergaten dat ze niet alleen waren.


Luchtig


Kussen wordt niet verwisseld voor Lust. We houden het luchtig. In de koelkast staat slagroom klaar om het luchtig te houden en af te koelen. Het elkaar ermee besmeuren onder luide kreten en aanmoedigingen van omstanders zoals twee weken terug wordt ontmoedigd, gezien het 3 dagen na-poetsen.


Simultaanzoenen


We doen niet aan vaste tijden, het is inloop, dat werkt beter, uitloop kan ook. De rij bij de wc's kan net als vorige keer weer spontaan voor simultaanzoenen worden gebruikt. Kus-hoppen dus. 

Nieuwkomers mogen zich inschrijven of komen gewoon. "Gewoon komen" vinden we ook natuurlijk, net als "serieus nemen".


Kussen op niveau 


Ten slotte kunnen we niet voldoende benadrukken dat kussen "op niveau" dient plaats te vinden en niet dient af te zakken tot, laten we zeggen, heup-hoogte. Als iedereen dat gaat doen wordt het een kleffe boel en wil niemand naar huis. Dat vindt de beheerder niet leuk. Tip - meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de volgende weblog in je mailbox

Geen opmerkingen:

Een reactie posten