maandag 17 juli 2023

Wat Echte Mannen Willen

Mannen dienen de Vrouw.
Dat vergeten velen. Helaas.

Mannen willen maar één ding.
Klopt. Wij willen Vrouwen gelukkig maken.

Slagen we daarin...?
Wat denk jij zelf...

Ik wil maar één ding: 
vrede op aarde. Wie niet?? Waar gaat dat mis?

Nou, de praktijk laat iets heel anders zien. Als ik aankom met mijn inzichten (in-zichten komen van binnenuit!) word ik aan de schandpaal genageld. Geïsoleerd. Voor gek verklaard. Extreem, agressief, waanzinnig, krankzinnig, zwakzinnig en (wees eerlijk) knettergek gedrag wordt tentoongespreid om de Kwaliteit van Leven maar niet te hoeven verbeteren.

Als je de wereld een betere en mooiere plek wilt maken, zul je onder ogen moeten komen wat er schort. Lijkt mij. "Waar gaat het mis?" Daar heb je te beginnen. Dat heb je je af te vragen. Toch? Als het huis overstroomt draai je de kraan dicht anders verzuip je. Als het huis in brand staat, blus je de vuurhaard.

Zou je denken. Zo niet in het Westen! Daar gooi je olie op het vuur en sleep je degene weg van de kraan. Of die sleep je zelfs voor de rechter. Logica? Nope. Geen logica.

Mannen willen maar één ding... maar slagen daar niet in. Waarom niet?? |


De wereld is één groot drama. Een freakshow. Alles is omgekeerd dus ook dit.

"Mannen willen maar één ding" en dat wordt hen nagedragen ook. Alleen wordt het listig OMGEDRAAID. Wat Vrouwen ambiëren - Macht via Verleiding, Misleiding en Afleiding - wordt afgewenteld op de Man die dus slachtoffer wordt van haar intrige.

Ging dat te snel? Nog een keer, dan:

* vrouwen grijpen de Macht
* zij spelen De Baas
* zij slopen ALLES
* ... en hij krijgt de Schuld

Dat is gelukkig niet ziek, of zo. Da's Verdeel en Heers. In volle glorie. Ik noem het: Verwar en Plunder.

De menselijke natuur |


Wat vrouwen van nature willen is kinderen maken. Daar is niets mis mee. Dat is natuurlijk oftewel conform haar natuur. Dus de vrouw gaat over seks. Zij gaat over de voortplanting. Als het daarbij blijft is er niets aan de hand. 

Zou je denken? De moderne hedendaagse vrouw zit vol ego, gedraagt zich als een Voortvluchtig Kreng in haar 
verongelijkte, rusteloze, zelfzuchtige gedrag, en stelt zich op als een Gewond Dier, klaar om uit te halen, om zo te verdedigen wat haar lief is. 
Wat dat is, weet zij niet, want zij realiseert zich niet dàt zij gewond is noch wat zij verdedigt.

Ik inmiddels wel. 

Stockholm-Syndroom. |


De gijzelnemer wordt verdedigd; de leefomgeving die haar zo raar deed denken en haar tegen zichzelf en haar natuur heeft opgezet.

Luister gerust naar Prince Ea (fb.com/579632961024135), op deze pagina is er een filmpje van hem, wat hij zou doen als hij de Duivel (Devil) zou zijn. Vrouwen en Mannen tegen elkaar opzetten, dus. Iedereen tegen elkaar opzetten zelfs. B-I-N-G-O... da's precies wat er gebeurt en gebeurd IS. Verdeel en Heers. Verwar en Plunder. Vraag je eens af... "Wie profiteert daarvan?"

Komt ie:


Ga maar na. Vrouwen wordt aangeleerd oftewel opgedrongen (dit schreef een VROUW, Myrna Blyth in 2004 in haar boek Spin Sisters):

* mannen zijn niet langer te vertrouwen
* vrouwen zijn slachtoffer
* vrouwen moeten zelfzuchtig zijn oftewel ego-istisch
...met als bonus:
* seks staat los van liefde of huwelijk
* carrière is het enige zaligmakende voor de vrouw, niet de echtgenoot of het gezin

Dat is gelukkig niet ZIEK of zo.

Het is ook niet door ons zelf bedacht. Het komt uit de koker van de propagandamachine van The Rockefeller Foundation. Het is onderdeel van de 17 Sustainable Development Goals van Agenda 2030. Zo te vinden. Verborgen in openbaarheid. Waarom staan wij dat toe?

Nu de punchline, the bottomline oftewel waar het om gaat:

Dat het zo geworden is, kunnen we niet veranderen.
Maar... moet het dan zo blijven???

Wij mensen zijn hier om plezier te maken en te leren. Gebeurt dat? Leren en lol worden ons afgeleerd. Echt, wezenlijk plezier is uit den boze. Taboe zelfs. Het wordt ons verboden. Gevoel is verboden. Geluk is verboden. En dat... is verborgen in de openbaarheid. 

Sta op voor je-zelf. Sta op, voor wat jouw GEVOEL jou dicteert en luister niet langer naar alle staatspropaganda en gedachtenpolitie die niets anders willen dat jou gevangen houden.

Lukt dat?
Tuurlijk niet. 

Hier gaan generaties overheen voor het wat wordt. Maar de enkeling, de spaarzame individu, kan een verschil maken. Die heeft op te staan en zijn of haar omgeving te prikkelen en te sturen. Dat zijn de geboren leiders... de natuurlijke leiders van een volk... de geboren mensenhelpers, van beroep... 

...die tot nu toe nog als heksen (m/v) moeten fakkelen op het schavot.

Maakt niet uit. 
Laat dat dus nooit jouw levenslust temperen.
Beter eervol aan jouw einde komen dan eerloos en doelloos overleven in een leeg, triest en levenloos gebeuren.

Laat dat dus nooit jouw levenslust temperen.
Laat dat dus nooit jouw levenslust temperen.
Laat dat dus nooit jouw levenslust temperen.

rj


PS: dit is een vervolg op De Verzonnen Stelling: toppunt van hypocrisie 
en op

Vervolg: Schietgebedje; als alles altijd mislukt is het een keer genoeg... dagboekvaneenvreemdeling.blogspot.com/2023/07/de-ommekeer.html

Onderaan een rijtje meme's ter relativering, om het ijs te breken en de discussie op gang te helpen:
...en de belangrijkste:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten