dinsdag 28 maart 2023

Waar grote meisjes klein in zijn

"Waar grote meisjes klein in zijn"


"Ze zien mannen als bezit en maken hen tot seksslaaf."

Inleiding |


Ik sloeg hen gade. Jarenlang sloeg ik hen gade. Decennialang sloeg ik hen gade. En dit zijn mijn bevindingen, mijn observaties, mijn constateringen en mijn waar-nemingen
Een geduchte waarschuwing vooraf: schrik niet. Dit artikel verandert jouw wereldbeeld voorgoed. De wereld zit anders in elkaar dan ons doorlopend voorgeschoteld wordt. Dit lezen in 10 minuten kost je geen tijd maar levert een schat aan inzichten op. 
-

Doelbewust opgeleid tot nymfomaan |


De meeste vrouwen hebben geen idee wat ze doen of wat ze moeten. Ze zijn onbewust maar doelbewust opgeleid tot nymfomaan en dat is een ander woord voor mannengek. Wat men niet beseft is, wat het eigenlijk betekent; dat men gek omgaat met mannen. Dus niet
"gek op mannen" maar gek doen met mannen; mannen worden verslonden. Mannen worden geconsumeerd in plaats van geëerd voor wie we zijn.

Dat geeft iets aan over onze overmatig geprezen Opvoeding, waarin niets mag, van alles moet en waar gevoel verboden is.

De gemiddelde vrouw schaamt zich in wezen erbarmelijk voor haar impulsen die zij zoveel mogelijk verbergt en stiekem probeert ten uitvoer te brengen, en daarbij steevast iets heel anders roept ter afleiding - om de aandacht af te leiden... en vaak de eerste de beste oftewel "de beschikbare man" de schuld geeft van haar gedachtenkronkels. Liefst met geweld. Zij verwart haar impulsen voor gevoelens, maar dat zijn het niet. Het zijn leefregels van een verziekte maatschappij, die zij ten uitvoer brengt.

Wat willen vrouwen maar erkennen zij niet? |


De gemiddelde vrouw wil kinderen maken, dat ten eerste.
Dat staat los van het volgende...
Dat fenomeen is volledig doorgeschoten, dus... de gemiddelde vrouw wil neuken, om maar wat te hebben, en sleept het liefst elke man het bed in. Dat is niet haar natuur maar de verdorven natuur -of beter de essentie- van wat wij onze cultuur noemen maar dat niet is. Het zijn leefregels, bedacht vanuit Verdeel en Heers, overgedragen vanuit de leefomgeving; overgedragen van generatie op generatie. Doorgegeven en opgedrongen, onder dwang, chantage en manipulatie.

De andere (schaduw)kant van vrijheid seks |


Wij dachten dat "vrijheid seks" zo'n groot goed zou zijn maar het is het omgekeerde van vrijheid gebleken. Dus: slavernij. Het ketent ons mensen op een vreselijke manier. 

Het is een dwang-, manipulatie- en chantagemiddel bij uitstek geworden. Niemand is vrij. Ook de vrouwen niet, die gevangen zitten in hun spel, en sadisme zien als beloning ervoor... tegen beter weten in en tot bloedens toe.
Daarover verder onder het kopje: "Seks is heidens, eh nee, leidend geworden."

Wereldwijd probleem: geen contact met onszelf |


Wie dat ontkent, ontkent zichzelf en dat is precies ons wereldwijde probleem. Men is niet zichzelf en men is niet bij zichzelf.

Men predikt de zienswijze van een ander. Men volgt regels, die niemand heeft bedacht, niemand onderschrijft en ieder opgedrongen krijgt.

En die volgt men, blindelings, uit angst voor straf.

Wat dat oplevert?

Verdeeldheid. Verwarring. Gedrag als van een kip zonder kop.

Wat dat oplevert is, dat iedereen maar wat doet, zonder dat er hart bij zit. Niemand zit bij zijn of haar hart. Zeker vrouwen niet, die zichzelf zo openlijk op de borsten slaan, dat zij -zogenaamd- zo dicht bij hun gevoel staan en zo het alleenrecht en de alleenheerschappij roepen te hebben over het gevoel.
Het tegendeel is waar. Zij hebben geen idee en gedragen zich als nymfomaan.

Wat levert dat op? |


Wat dat oplevert, is dat vrouwen (ja, ik heb het nu even over wat vrouwen doen) 
alles bij elkaar liegen en een leugen leven. Overleven, in plaats van leven.

Wat dat oplevert, is dat vrouwen uit de hoogte doen, arrogant en autoritair, en nog erger... vanuit hun ongenaakbaarheid zien zij mannen als bezit en maken hen tot seksslaaf.

Kijk maar. Elke vrouw flirt. Standaard. In het algemeen. Met elke man, dus. En oh, wat vinden we dat toch normaal en sexy. Is het niet. Het is mensonterend gedrag van karikaturen die niet bij zichzelf zijn.

Wie dat niet inziet, kijkt niet met zijn hart. Zijn hart, want deze boodschap is voor mannen bestemd, uiteraard. Van vrouwen is niet te verwachten dat zij ook maar iets willen inzien over hun eigen gedrag of ook maar voor rede vatbaar zijn want het is mondiaal bekend dat zij knettergek doen. Daarover gingen de vorige blogs; dat zeggen vrouwen zèlf, dus niet zeuren.

Vrouwen grijpen naar het machtsmiddel bij uitstek: hysterie
Furie, manie en hysterie is wat men bezigt om de macht te grijpen èn te behouden. Terreur, dus. 
Furie, manie en hysterie staan voor: woede, obsessie en overheersdrift; de definitie van hoe bezitsdrang er uit ziet in de praktijk.

Wij mannen zijn het speeltje geworden van de razende vrouw die niet weet wat ze doet noch wat zij wil maar volautomatisch opereert, dus handelt vanuit conditionering, oftewel vanuit haar ego

Er zit totaal geen hart bij wat zij doet, al "verkoopt" zij het wel zo. Zij heeft geen idee wat hart is want daar is zij structureel en stelselmatig van weggejaagd en weggevaagd.

Daar staat onze onterecht zo geprezen opvoeding garant voor. Waarin niets mag, van alles moet en gevoel verboden is. Daarin word ieder jarenlang structureel emotioneel weggejaagd van het gevoel, en bovendien van eigenwaarde en zelfvertrouwen, en blijft er dus niets van het oorspronkelijke ontwerp over, anders dan een aangeleerde - of beter: opgedrongen - set regels; ego, dus.

En zij grijpt de macht. Telkens weer. Niet gehinderd door enig innerlijk kompas van rechtvaardigheid, ethiek of beschaving, grijpt zij keer op keer de macht.

Jonge meisjes leren dit al en doen het na, en grote meisjes grijpen op grote schaal de macht ermee, waar ze ook maar komen; via seksualisering oftewel sjansen. Verleiding en misleiding, dus. Ter afleiding. Want hun kut regeert. 

Het is een gegeven geworden; zij grijpt de macht. Telkens weer.

En aangezien mannen dat al heel hun leven van hun moeders gewend zijn, gaan ze als vanzelf gewillig en onderdanig mee met de tirannie van elke bloeddorstige sadistische of zelfs moordlustige vrouw, want dit fenomeen maakt slachtoffers waar zij maar komt. Onder jongens en meisjes, die derhalve nooit volwassen mogen worden; om zo alles en iedereen de kop in te drukken wat op wenst te staan om boven het maaiveld uit te komen. 
Niemand mag ontsnappen, iedereen wordt
kleingehouden, niemand wordt gerespecteerd en alles en iedereen wordt collectief vermorzeld oftewel onder de duim gehouden. Wie afwijkt, wordt gestraft.

Verdeel en Heers, Verwar en Plunder. SBS-Z; Schuld, Boete, Straf en Zonde.

Q.E.D.

Seks is leidend geworden |


Overal is seks leidend geworden. Iedereen is er constant mee bezig. Het gonst over straat. Iedereen is er naar op zoek.
Jonge kinderen lopen er al van over en stralen het alle kanten uit. Dit viel mij als kind al op en nu kom ik er niet meer omheen. Het is overal, ingeburgerd en geworteld in ons bestaan. Wie dat niet inziet (in-ziet) verdedigt het systeem en let niet op. Of doet het zelf. Het is overal, verborgen in de openbaarheid.

Niemand doet er spontaan onderzoek naar maar dat zou veel opleveren. Inzichten en oorzaken. Tipje van de sluier, dan maar?

Ik zie, hoe moeders hun kinderen vergiftigen met een onzichtbare, harde hand, door hen te laten voelen wat helemaal niet bij kinderen hoort. Zo wordt het - een heel scala aan perverse seksuele fantasieën - stiekem opgedrongen aan onze kinderen. Ik zag het in mijn eigen jeugd gebeuren en zie het nu om mij heen gebeuren. Het is er. Het gebeurt. Het gonst.

We denken dat het bij de mens hoort maar dat is niet waar. Het is een kunstje. Een afleidingsmanoeuvre. We worden kleingehouden... met seks.

De overstap naar volledige, openlijke seksualisering van de maatschappij door (of onder leiding van) de Rutgers Stichting is een logische volgende stap naar volledige ontwrichting. Wanneer wij dat toelaten. En... we weten niet beter.
-

Uit het leven gegrepen |


Onderstaande dialoog resulteerde in hernieuwd contact met iemand die, in mijn beleving, niet voor haar innerlijke drijfveren uit wilde komen. Terwijl die heel duidelijk voelbaar en dus onmiskenbaar waren. 

Da's jammer, want alleen openheid en transparantie over wat er in ons leeft, kan ons redden uit ons miserabele bestaan.

Door uit te spreken wat ik merkte - zie onder - kon deze vrouw zich eindelijk openen; het was zo raak dat zij overdonderd zat te huilen, brullen eigenlijk, gelijk belde en direct naar mij toekwam. 

Bekentenis |


zij: Momenteel heb ik last v.e. trigger, daar wil graag goed naar kijken en voor mezelf zorgen dat ik er echt oké uitkom. Maar ook naar jou toe, wil zuiver oprecht zijn want dat verdien jij. Ik ben zeker niet opzoek naar lust en sex. Vindt emotionele connectie/verbinding/band echt wel must en een sexuele klik is een fantastisch groot cadeau als dat er is. Klein tipje v.d sluier :-) Groetjes & slaap lekker. X

[Notitie: onzin, natuurijk. Ze ontkent en maskeert uit alle macht wat er in zich leeft.
De X staat voor haar initialen die ik anoniem heb gemaakt]


ik, de volgende dag:
als je wilt, kijken we samen

heel eerlijk ken ik dit
iedereen heeft hier last van, je bent niet de enige, maar door het voor mij verborgen te houden, toon jij dat jij je ervoor schaamt

net als schaamte voor jouw seksualiteit

niet doen, dat hoeft niet
gewoon mee komen

wat nu, als ik nog beter door heb, wat er op een dieper niveau gaande is?
dan hebbi er toch alleen maar profijt van om daar open in te zijn?

mannen hebben meer door dan vrouwen wensen te erkennen
doen alsof mannen dom zijn
zijn ze niet
ze zijn liefdevol, meelevend en gunnen hun partner de wereld


dus wat staat jou in de weg om gelukkig te zijn?

dat begint dus met jezelf te openen en je nooit meer te schamen, voor wat er in jou leeft


ik:
Anders gezegd... wat nu, als jij er alleen niet uitkomt?
En juist een partner daarvoor nodig hebt?


ik: Dat is waar partners voor zijn...
-

Naschrift |


Over honderd jaar roepen vrouwen zèlf, wat ik hier nu opteken. Maar nu is het nog in de taboesfeer en is het voor velen nog te vroeg. Men ontkent alles - en gaat er gewoon mee door. 

Door geduld te hebben en naar het gevoel te luisteren oftewel te verwoorden wat de ziel ons aanreikt, komt er soms onverwacht toch weer wezenlijk contact tevoorschijn. Dan kun je verder.

Ons leven gaat niet over seks. We zijn geen apen. Wij hebben te onderzoeken wat ons opgedrongen wordt met als doel om ons klein te houden. We dienen los te breken, op te staan voor onszelf en ons hart te volgen.

Daar hebben we een heel leven voor. Dan hebben we wat te doen. Da's tegen het vervelen.

We hebben ons menszijn opnieuw uit te vinden. Door los te breken, afstand te nemen van alles en terug onszelf weer te worden.

Een lange weg maar de moeite waard. Ik spreek uit eigen ervaring; daarover heb ik op 20 maart jl - dus een week geleden - een boodschap ingesproken:


rj.Meerleeslinks:


Even over liefde:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten