woensdag 8 september 2021

TED-talks van vrouwen over feminisme en wat daarmee zoal mis is

Klassiek feminisme is prima en heeft haar positive bijdrage aan onze samenleving ruimschoots bewezen, in onze drang naar vrijheid van de individu. Neo-feminisme daarentegen (heeft tot doel de man te vermorzelen en) is levensgevaarlijk voor beide sexen omdat het geluk in de weg staat. Levensgeluk. Het creëert slechts paradox, tegenstrijdigheid en oorlog. De meest vreselijke oorlog. Onderling. Haat en nijd. We zijn namelijk tegen elkaar opgezet.

Da's verdeel en heers. 

Zie de filmpjes van VROUWEN die er ook iets van vinden; hieronder introduceer ik eerst die links, en onderaan worden ze als youtubefilmpjes onder elkaar, herhaald. Voor de luie mens die van aanklikken houdt.

Bovendien gaan vrouwen niet vrijuit. De gemiddelde vrouw flirt er op los, om maar iets onmiskenbaars te noemen. En dat mag allemaal wel natuurlijk. Maar erop reageren níet. Du-uh...
Vraag je gerust eens af of daar agressie in zit...

Bedenk gerust, dat overheid, media en multinationals - zij die het voor het zeggen hebben en ons dicteren - niet bepaald het beste met ons voorhebben...


"Verleiding en misleiding ter afleiding"

 
klik op een foto om deze (tijdelijk) te vergroten
Dit verzamel en schrijf ik niet zomaar. Na 
jaren van onderzoek - tegen wil en dank - begrijp ik dit inmiddels steeds een beetje meer.

Mannen, vooral "blanke (witte!), christelijke, heteroseksuele mannen" worden openlijk gediscrimineerd, benadeeld, vernederd, geschoffeerd en verraden

Wat is daar positief aan? Wie profiteert ervan? Qui bono?


Vrouwen spreken er (godzijdank!) steeds meer zelf over in TED-talks, zoals deze kanjers, met passie, vuur en zicht op de zaak:

Meeting the enemy; a feminist comes to terms with the men's rights movement - Cassie Jaye youtu.be/3WMuzhQXJoY (zie ook onderaan)

What representing men in divorce taught me about fatherhood | Marilyn York - youtu.be/RlSwsE22nX0 - merk trouwens gerust op hoe mannelijk zij spreekt

What a sex worker can teach us about human connection | Nicole Emma - youtu.be/r7xLfeTytns - deze vrouw spreekt zo prachtig dat ik er iedere keer weer gelijk tranen van krijgt omdat ze de essentie beetpakt van wat er met onze wereld mis is

Is Modern Feminism starting to undermine Itself? | Jess Butcher - youtu.be/lgIgytWyo_A

Wat nog meer?


Bill Mayer stelt (in "Are feminine values, now America's values?" youtu.be/N4iHCfuRWIQ) : 
"the feminin values are now the values of America", met waarden als:

sensitivity is more important than truth;
feelings are more important than facts;
commitment is more important than individuality;
children are more important than people;
safety is more important than fun (behalve voor de rijken en hun uitstapjes in de Zandvoortse duinen)
Hij heeft het overigens niet over verVROUWelijking maar over verTRUTting van de samenleving, lijkt mij.

Expert: professor Jordan Peterson


Wat zegt klinisch psycholoog professor Jordan Peterson hierover - en over de afbraak door universiteiten?

Jordan Peterson is ook duidelijk hierover, aan de hand van de statistieken over menselijk gedrag. Zie zijn video's maar over "(Men can't control) crazy/out of control women" or "female insanity" - youtu.be/dL3Hrwg3A3w en youtu.be/8QlTaUnGYes, omdat slechtwillende vrouwen niet te houden zijn - en zich bedienen van suggestie, reputatieschade/smaad en laster (innuendo, reputation destruction and gossip) - zodat hij vrouwen die wel bij hun gezonde verstand zijn oproept om hun gestoord handelende zusters tot de orde te roepen om niet langer hun sexe-genoten en hun gender te schande te maken

In 2004 schreef voormalig hoofdredactrice van Ladys Home Journal, Myrna Blyth, het boek Spin Sisters over hoe vrouwen 5 basisregels zijn geleerd via de media, om deze hele samenleving blijvend te ontwrichten (zie: savethemales.ca/001904.html), waaronder:

1. mannen zijn niet langer te vertrouwen - ze zijn dus gewoon fout 
2. vrouwen zijn slachtoffer
3. vrouwen moeten egoïstisch zijn
Dat alleen al is een eersteklas nekkebreker maar het gaat nog verder:
4. seks is losgekoppeld van liefde en huwelijk
5. niet de man of het huwelijk maar de carrière van de vrouw komt voor haar op de eerste plaats...

Kortom: dit IS nogal wat!
En dat wereldwijd!

Dus dat wijst er onmiskenbaar op dat wij iets kwijt zijn - "verdwenen kennis" sinds de heksenjachten. 

Fascisme staat om de hoek voor ons klaar


Er is meer te zeggen dan uit de mond van een enkeling kon komen, die niet verder keek dan haar eigen misèreWe hebben in te zien dat we met een wereldwijd probleem zitten en dat we dit alleen samen (samen!) op kunnen lossen. Hoe dan, zolang we met elkaar vechten en er dus geen samen is??

"We hebben in te zien dat we met een wereldwijd probleem zitten en dat we dit alleen samen (samen!) op kunnen lossen. Hoe dan, zolang we met elkaar vechten en er dus helemaal geen samen is??"

Het gaat om de vraag. Ik kan het niet in mijn eentje oplossen. Daar heb ik hulp bij nodig. Van jou, wellicht.

De Serviër in het filmpje hieronder waarschuwt ons voor wat er gaande is, mondiaal; hij spreekt zich uit over 20 jaar onderdrukking, propaganda, fake news en opstand tegen socialisme oftewel... tegen communisme. Noem het gerust wat het is: fascisme. Terug van nooit weggeweest. Zijn relaas: "Ruim 1 miljoen mensen stond op in Servië en ging lopen in Belgrado. Van een bevolking van 8 miljoen, dus dat was grofweg iedereen die lopen kon." Zo hebben zij Milošević verjaagd, schetste hij. De staatstelevisie is met een bulldozer platgegooid. Ik moest het filmpje opzoeken, was van internet weg-gecensureerd, en plaatste het hierbij met enige vertraging:

Onderschift: deze video van CSTV stond op YouTube maar is verwijderd (censuur, vermoedelijk). De oorspronkelijke titel van dit stukje was dacht ik: "A Serbian warning", met als boodschap: "als socialisme komt, gaat het nooit meer weg" - 11'


"dat...toont iedereen dat de voor rijken buigbare regels niets met een pandemie te maken hebben"

 

Trans-formatie

Dus waar gaat dit om? Dat zal ik je zeggen. In mijn beleving gaat het om de transformatie die wij als individuen te maken hebben

We hebben te groeien als mens. We kunnen niet verder te groeien dan naar ons zelf. We hebben één te worden met onszelf.

Wij hebben ons los te breken van de verslavende gewoonte om te rennen in een rat race, om zo in ons levensonderhoud te voorzien. Het systeem is failliet en werkt niet. Geld bestaat niet en is slechts een fictieve uitvinding die alleen in onze hoofden bestaat. Contant geld moet verdwijnen terwijl dat het enige wettige geld is.

De film La belle verte (the green beautiful) uit 1996 toont ons hoe mensen behoren te leven. Telepathisch en intuïtief. Als collectief, verbonden met de natuur. Op internet is die film te vinden. Zie facebook.com/HetLichaamLiegtNooit/videos/1369644623145201 en ook te vinden  op: https://odysee.com/@QuantumRhino:9/La-Belle-Verte-1996-The-Green-Beautiful-English:a. Ik heb 'm ook hier thuis, voor wie een filmavond wil. Download 'm gelijk, bvb via clipconverter.cc.

NB: Tegen het kwijtraken van links op internet, hier ook maar even herplaatst: https://dagboekvaneenvreemdeling.blogspot.com/2021/09/la-belle-verte.html

Dat is de samenvatting. Maarr... hoe dan?

Samenvatting... van wat?

"Wij mensen rennen maar door op weg naar hedonistisch tijdverdrijf en vergeten dat we nu leven, niet morgen en ook niet gisteren (maar zijn daar wel met onze gedachten) en gaan voorbij aan het moment, geven andere mensen uit leedvermaak het nakijken en doen daarmee onszelf te kort. Grondig tekort."

Hoe bereik je dat? Dat weet niemand. 

Men spreekt zichzelf regelmatig tegen en niet zonder de waarheid geweld aan te doen. Ik schreef aan iemand: 

"Leer consequent te zijn en vooral congruent, dus hart en hoofd moeten hetzelfde zeggen anders is voor ieder voelbaar dat het niet klopt wat jij zegt. 

Dat werkt misschien voor jou bij de kille omgeving waar jij werkt maar niet in de echte wereld, met echte mensen, die echt zijn. En jou dat ook gunnen maar niet als een kindermeisje achter je aan blijven lopen.

Onze tijd hier op aarde is kort, onze gezondheid relatief en vergankelijk, en onze lasten onnodig zwaar zolang wij vanuit onze opvoeding SBS-Z mee krijgen oftewel Schuld, Boete, Straf en Zonde, als uitvloeisel van verdeel en heers met krokant commercieel tintje maar net zo verwerpelijk, waarmee we van ons gevoel worden weggejaagd. Iedereen kent wel het bijtende "doe nu maar wat ik zeg" in dit moderne beschaafde westen. Dodelijk voor eigenwaarde en zelfvertrouwen maar gemeengoed met nadruk op gemeen en... basis van onze beschaving.
Totaal verknipt, inderdaad.

Wij zijn hier (niet alleen om te leren maar vooral) om lol te maken. Dat vergeten we.
We maken ons drama prioriteit en schuiven dat bij alles naar voren alsof die ander het maar voor ons moet oplossen.

Larie. Ieder heeft dat zelf te doen. Dan hebben wij wat te doen. Da's maar goed ook, Anders zouden we ons maar vervelen. Het zijn fictieve lasten bovendien. Verzonnen en ieder opgedrongen.

We zijn niet eenzaam maar worden dat gemaakt, en ieder laat dat toe, door mensen tegen elkaar en zichzelf op te zetten.

Ten slotte.

De vergankelijkheid van dit leven zie je ook terug in onderstaande filmpje, getiteld This lifehttps://youtube.com/watch?v=FEHQEw2edw4.
De tekst is soms wat waus maar de beelden spreken voor zichzelf.

Liefs
rj

This Life, van Edward Sharpe & the magnetic zeros - 
met Nederlandse videoclip als fatalistische roep om aandacht

Waarschuwingen in films zoals V for Vendetta 

Ter afronding. Dit artikel vloeide voort "Remember, remember, the fifth of November", een zin uit de briljante film V for Vendetta uit 2005. Dit is een belangwekkende film waarin een lab met een virus (jawel!) met experimenten op mensen leiden tot 100.000 doden en uiteindelijk tot fascistisch bewind. Zoek de 10 verschillen met Lockstep, of Agenda 2030, de situatie waarin we nu (komen te) zitten.

Zie de trailer hier: youtu.be/tPG6V5WNlZQ of hier: youtu.be/k_13fFIrhPk
De centrale speech hier: youtu.be/dKnjxT5HRJQ.
V For Vendetta Explained: youtu.be/HgPbaCW3mzU

De verwijzingen over wat er wereldwijd gaande is en ons voor de voeten loopt qua belemmering van levensgeluk, vind je in dit artikel en hieronder.

Als jij wilt weten wat jij kunt doen om de wereld een mooiere plek te maken, kijk dan in de spiegel. Artikelen op Dagboek van een vreemdeling helpen daarbij. Deze bijvoorbeeld: 
"Geweldloze communicatie: hoe gaan we om met verborgen agressie, drang om te laten gehoorzamen en bezitsdrang in onze samenleving die niet samenleeft, en zuiver parasitair gedrag?" - dagboekvaneenvreemdeling.blogspot.com/2021/09/geweldloze-communicatie-bij-bezitsdrang.html.


Tip - meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de volgende weblog in je mailbox
-

rj

--

Duik erin:


de indrukwekkende en relevante speech uit V for Vendetta in 3'32"

toelichting op de film V for Vendetta in 10'45"

Meeting the enemy; a feminist comes to terms with the men's rights movement - Cassie Jaye in 14'47"

What representing men in divorce taught me about fatherhood | Marilyn York in 14'48"

What a sex worker can teach us about human connection | Nicole Emma in 12'36" - leg de tissues maar klaar

Is Modern Feminism starting to undermine Itself? | Jess Butcher in 16'39"

Bill Mayer in "Are feminine values, now America's values?" in 4'33"

prof. dr. Jordan Peterson over "Men can't control crazy women" in 2'45"

prof. dr. Jordan Peterson: Men have PROBLEMS with Women that are out of Control - Jordan Peterson on MEN/WOMEN BULLYING, in 3'57"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten