donderdag 8 mei 2014

Onze hamburger is vandaag één jaar geworden...!

227 woorden
Vorig jaar, op 8 mei, kochten wij bij MacSnack een doodgewone hamburger van één euro. We vroegen eigenlijk om een afvallige, eentje die niet meer verkocht mocht worden, voor onderzoeksdoeleinden. Mocht niet. Dus maar gewoon aangeschaft. Kids d'r bij als getuigen, het werd hun experiment, omdat we op interrrnet een flimpje (ja dat schrijf ik goed) hadden gezien hoe hamburgers van MacSnack de jaren overleven terwijl gewone hamburgers in een week tijd al niet meer beet te pakken zijn.

En... die van ons is zojuist één jaar oud geworden! Feest! Slingers!
De saus is een beetje ingedroogd - maarrrr verder ziet hij er hetzelfde uit; hij stinkt niet en ruikt zelfs nog naar de hamburger zoals we die gekocht hebben. 


We hebben er één kaarsje ingestoken en vieren vandaag z'n ver-jaar-dag. Hieperdepiep voor MacSnack!Voor meer info over de MacPoison producten, zie de lijst in de aftiteling van bovenstaand flimpje.
Hieperdepiep voor de fastfood!


Franse Frietjes

Overigens... waar worden frietjes van gemaakt? Aardappel! En hoe wordt aardappel gekweekt? Dat wil je niet weten. De bestrijdingsmiddelen zijn zo heftig, dat boeren bijna een week niet naar buiten mogen, en daarna moeten de aardappels 6 weken "uitdampen" vanwege het gif, anders kunnen ze niet verwerkt worden. Duuh?!? Kijk hier maar (watch-this-video-youll-never-eat-mcdonalds-french-fries-again)En oh ja, de ingrediënten van de frietjes vind je hier (shocking ingredients in McDonalds french fries)

Smakelijk!

Update 9 juli 2014: zo zou de commercial er eigenlijk uit moeten zien, vinden deze makers:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten